torstai 7. helmikuuta 2013

Valkoinen pitsihame

Olen nähnyt muutaman kerran Pinterestissä kuvia asuista, joissa käytettiin valkoista pitsihametta. Huomasin ihastuvani näihin asuihin, joten kun näin valkoisen pitsihameen pilkkahintaan H&M:n alerekissä, en miettinyt kahta kertaa. Nyt on pitsihame kaapissani odottelemassa kesää. Halusin vähän fiilistellä kesää, joten rupesin etsimään inspiskuvia, jotta ajan koittaessa osaisin sitten yhdistellä valkoista pitsihametta.

Kuten aina inspiskuvia etsiessä, yllätyin kuinka erikoisia yhdistelmiä fashionistat maailmalla saivat aikaiseksi valkoisen pitsihameen ympärille. Voi, kun omistaisin itsekin tuollaisen mielikuvituksen. Monet aamuiset tuskailut vaatekaapin edessä voisi varmaan välttää. Onneksi meille mielikuvituksettomille on Pinterest!


Oli ihanaa huomata miten rennoksi pitsihameen saa. Lemppariasujani näistä olivat yhdistelmät vihreän löysän paidan kanssa ja Chiara Ferragnin asu farkkupaidan kanssa. Omasta kaapistani löytyy ainekset molempiin asuihin, joten saa nähdä kuinka rohkea olen kesän koittaessa.

Mitäs mieltä te olette? Hot or not?

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti Hot! Mullakin on usein ongelmia keksiä asuja,joten päädyn aina tuttuun ja turvalliseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aina jos on jotain oudompaa niin sit yhdistän aina tyyliin valkoiseen paitaan ja se siitä :D Mut pitää välillä yrittää vähän rohkaistua ja mennä mukavuusalueelta vähän ulos :P

      Poista

Kiitos kommentista! :)