tiistai 12. helmikuuta 2013

Asua

Heipä hei!

Nyt tulisi asua niistä jo puhutuista vahakangashousuista! Olen itseasiassa käyttänyt niitä aika paljonkin, eli täytyy sanoa, että money well spent. Näin, kun rohkaistuu niin sitä huomaa, ettei ne kaikki "pelottavat" vaatteet olekaan niin pelottavia ;)

Ensimmäisellä käyttökerralla luotin helppoon ja yksinkertaiseen asuun, niinkuin aina vähän tuntemattomien vaatekappaleiden kanssa.


Paita - Zara/ Housut - GT/ Laukku - LV

Kuvissa housut näyttää aika kiiltäviltä, mutta tosiasiassa ne eivät ihan noin rajuilta näytä jalassa. Onneksi myyjän mukaan kaikki kiilto kuluu jossain vaiheessa, jolloin housut on sitten jossain vaiheessa enemmän vahakangashousujen, kuin nahkahousujen näköiset ;) Pitää vaan ahkerasti käyttää, jotta housut kuluisivat nopsakkaa :)


Sainpa vielä pienen kaverinkin asukuviini. Tuo on kyllä sellainen linssilude ettei ole tosikaan! Ja kylläpäs herra näyttää jättimäiseltä sylkkysessä. Taitaa vanhoilla päivillään herra ruveta varastoimaan ylimääräistä tuonne keskivartalon suuntaan... Siitä on kyllä toisaalta tullu nykyään niin sylivauva ja läheisyydenkipeä, etten ihmettelis jos tuo ainainen sylissä oleminen on vaikuttanu noiden kilojen lisääntymiseen.

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan ihanan väriset hiukset! Mä oon vaalentanut omia raidoittamalla niitä jo monta vuotta ja nyt oon miettinyt jotain vähän tummempaa, mutta ei kuitenkaan ihan tumman ruskeeta. Sulla taitaa olla luonnostaan aika tummat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mulla on aika vaaleanruskean sävyiset hiukset luonnostaan, mutta tuo juurikasvu tosiaan saa ne näyttää tosi tummilta.. Ite en oo täl hetkellä ollenkaan tyytyväinen tohon väriin, niin oon menos just vaalentaa niitä ja kröhöm pienentämään tuota juurikasvua ;) Aina välillä kyl kaipaa sitä vaihtelua. Mulla oli joskus kastanjanväriset, niin niistä tykkäsin hurjasti, kannattaa jotain semmoista kokeilla, jos tummempaan haluat :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)