tiistai 5. helmikuuta 2013

Farkkuasu

Kertoilinkin jo uusista vaateostoksistani, jotka ovat olleet mukavuusalueeni ulkopuolelta. Yksi näistä ostoksista oli farkkupaita. Paita pääsi melkein heti oston jälkeen päälle, sillä jostain syystä olin erittäin innostunut kyseisestä paidasta. Tässä siis asua farkkupaidan kanssa! Ensimmäisellä käyttökerralla laitoin erittäin turvallisen asun paidan ympärille, jotta pääsen ihan vain tottumaan tähän erilaiseen vaatekappaleeseen. Myöhemmin on kuitenkin tullut muitakin yhdistystapoja, mitä paidan kanssa voisi käyttää.
Ostin paidan M-koossa, sillä halusin paidasta mahdollisimman rennon ja mielestäni onkin  aika kiva, että paita on vähän löysempi :)

Farkkupaita - Zara
Housut - Gina Tricot
Saappaat - ikivanhat
Kello - Emporio Armani
Käsikoru -  Nomination

Tänään olen puuhaillut koko aamupäivän. Aamulla oli luento (jolta myöhästyin vähän ansiokkaan torkuttamisen takia), sen jälkeen kipitin porukoilleni hakemaan autoa. Auto piti viedä vahinkotarkastukseen, sillä poikaystäväni veli peruutti siihen ja nyt ovessa on aika paha lommo. No, onneksi auto saadaan takaisin tiptop kuntoon. Sitten ajoinkin kotiin hakemaa vähän tavaroita ja vaihtamassa vaatteet, sieltä kauppaan ja sieltä takaisin porukoille. Nyt pidän pientä taukoa, mutta kohta pitää mennä ulkoiluttamaan pientä karvapalloa ja sitten ruoanlaittoon! Äiti pyysi, että kokkaan heillekin lihapullia tomaattikastikkeessa, joten ei kai siinä muu auta! :D

Ainiin, tosiaan tänäänhän on Runebergin päivä! Runebergin tortut ovat yksiä superlemppareitani! Teinkin niitä itseasiassa jo sunnuntaina, sillä poikaystäväni lähti eilen takaisin kotikaupunkiinsa ja halusi ehdottomasti saada mun leipomia torttuja ennen kuin lähtee. En niistä sen kummempia kuvia ottanut, joten saatte ihan vain Instagram-kuvan :)

Tein torttuni Kinuskikissan reseptin mukaan. Tein kylläkin alkoholittoman version. :)

Tähän kuvaan on hyvä päättää tämä postaus ja toivottaa 
torttutäyteistä Runebergin päivää kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo farkkupaita! Olen itsekin sovittanut vaikka kuinka montaa farkkupaitaa, mutta en ole vieläkään varma, uskallanko hypätä pois mukavuusalueeltani ;) Ehkä, jos tarpeeksi kiva löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kannattaa hypätä, ite ainakin tykkäsin farkkupaidasta. Eikä toi nyt kuitenkaan niin raju vaate oo ku esim jotku nahkapöksyt ;)

      Poista

Kiitos kommentista! :)