sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Arjen pienet ilot

Olen viime aikoina ottanut kuvia kaikesta mahdollisista pienistä arjen nautinnon aiheista ja ajattelinkin nyt jakaa näitä hyvin pieniä asioita, jotka saavat mut iloiseksi.

Aamupala

Kerroinkin jo, että yritän elämäntaparemontissani parantaa aamiaistottumuksiani ja voin ylpeänä todeta, että noin 6 aamua seitsemästä saan syötyä kunnon aamupalan. Onhan se tarkoittanut välillä kompromissien tekoa (eli ärräpäiden viljelyä, kun kännykkä on sijoitettu illalla toiselle puolelle huonetta pirisemään..), mutta olen kokenut positiivisten puolien ylittävän negatiiviset puolet. Kunnon aamupala saa päivän alkamaan mainiosti.


Tässä siis aamupala, jonka nautin ystävänpäivänä. Olen alkanut tekemään terveyssmootheja aamuisen leivän rinnalle. Harmi vaan, kun ei ole tuoreita marjoja saatavilla, niin pitää tyytyä muihin aineksiin. Tuohon smoothieen laitoin pakastemustikkaa, banaania, kiiviä,rahkaa, kaurahiutaleita, macajauhetta, nibsejä ja hunajaa. Kunnon terveyssmoothie siis ;) Nyt olen kuitenkin tykästynyt enemmän kehittämääni vihersmoothieen, johon laitan proteiinirahkaa, hedelmämehua, pinaattia reilusti, banaanin, omenan, kiivin, macajauhetta ja hunajaa. Se on itseasiassa aika hyvänmakuista ja erittäin terveellistä. Olen myös keittänyt kananmunia aina valmiiksi, ne kun ovat niin hyviä leivän kanssa! Tällaisen pienen nautinnon kanssa aloitan siis aamuni :)

Ruokailu

Hih, ruokailuaiheilla jatketaan! Onhan syöminen kuitenkin yksi elämän suurista nautinnoista ;)

Aiaiai, mitä enemmän väriä, sen parempi ruoka! Lempiruokiani tällä hetkellä ovat kaikenlaiset kanaruoat johon sekoittelen ihan mitä vaan. Kuvassa näkyvään ruokaan tuli:

- kanasuikaleita
- minimaisseja
-paprikaa
- kesäkurpitsaa
- pinjansiemeniä 
- kookosmaitoa 
- ruokakermaa

Ihan parasta ruokaa! Vähän (enemmänkin) tuoreita kasviksia lautaselle lisäksi ja nautinnollinen ateria on valmis syötäväksi :)

Puhdas koti ja kauniit kukatIhanaa saada vähän väriä kotiin vaikka vain kukkien muodossa. Mikään ei ole ihanampaa, kuin nauttia vähän irtareita, katsoa leffaa murun kainalossa ja ihailla kauniita kukkia.

Lisää nautinnon aiheita on tulossa tulevalla viikolla, kun menemme pienelle matkalle Tallinnaan vierailemaan kummityttöäni. Pääsen myös vähän hemmottelemaan itseäni kampaajalla ja shoppailulla ;) 
Siinä vielä pieni motto, joka on kuitenkin niin suuri. Muistakaa tekin nauttia arjen pienistä iloista :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)