lauantai 16. helmikuuta 2013

Toinenkin asu niillä housuilla

Kuten sanottu, vahakangashousut ovat päässeet suht ahkeraan käyttöön. Tässä tulisi siis toista asua, jossa kävimme poikaystäväni ja hänen parhaan kaverin kanssa syömässä. Tässä yhtälössä paras kaveri ei ole koskaan kolmas pyörä, vaan minä olen se joka yleensä jossain vaiheessa näprää kännykkää, kun herrat juttelevat ties mistä.


Paita - Mango
Housut - GT
Neule - Mango
Koru - Kalevala, Kielo

Kaulaan pääsi pitkästä aikaa Kielo-korunikin. Monet varmaan ajattelevat, että asuun olisi sopinut hyvin statementkoru, mutta minä en omista yhtä ainuttakaan statementkorua. Olen katsonut varmaan miljoonaa erilaista, mutta jotenkin en vain täysin ymmärrä niitä. Olen kuitenkin päättänyt, että yritän löytää jonkun statementkoruyksilön, jota voisin kokeilla rauhassa. Tämä Lindexin yksilö on mielestäni kaunis, mutta korkean hintansa vuoksi ei ole päätynyt vielä kokeiluun. Harmittelen vieläkin, etten ostanut silloin kesällä Lindexin helmistatementkorua, joka on nytkin näkynyt joissain blogeissa. Se olisi nimittäin ollut juurikin omaan makuuni. Silloin ajattelin vain, etten osaisi käyttää isoja koruja, joten jäi sitten hyllyyn. Jos jollain on kyseinen yksilö käyttämättömänä kaapissa, niin saa vinkata ;) Saas nähdä, innostunko statementkoruista missään vaiheessa. Toisaalta, mulla on niin paljon kauniita koruja, että tuntuisi väärältä, jos jättäisin ne korulippaaseen halpiskorujen takia. Välillä voi kuitenkin repäistä :)

Mitä mieltä olitte asusta? :)

2 kommenttia:

 1. Kiva asu! Minulla on vähän sama juttu, omistan ainoastaan muutaman statement-korun (mm. sen helmisen ;)), mutta osaan käyttää niitä ainoastaan vähän juhlavammissa asuissa. Pitäisi varmaan harjoitella vähän arkikäyttöäkin, etteivät pölyty tuolla kokonaan.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi sinäkin ehdit napata sen helmisen omaan kokoelmaasi! Tuntuu että juuri sellaisen osaisin ehkä yhdistääkin johonkin, mutta nyt monet kun ovat niin räikeitä koruja, etten varmasti uskaltaisi arkena käyttää :P

   Kiitos ja samoin sinne Emmi!

   Poista

Kiitos kommentista! :)