keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Valkoisia neuleita

Olen etsinyt koko talven valkoista palmikkoneuletta, muta tuntuu että kaikissa on joku vika. Yleensä se vika on korkea hinta. Haluan sellaisen neuleen joka ei ole mitään angoraa tai viskoosia, joten kaikki halpisketjujen neuleet ovat jääneet naulaan. Tein nyt pientä kollaasia lempinettikaupoistani löytyvistä palmikkoneuleista pihistä/panosta-tyylillä.


Eli yläriviltä löytyy neuleita alle 50€:lla ja alarivillä on sitten kalliimpia. Omia lemppareitani ovat Hilfiger Denimin ja H&M:n palmikkoneuleet.

Valkoiset palmikkoneuleet ovat mielestäni erittäin tyylikkäitä ja niitä voi tosiaan käyttää ihan vain farkkujen kanssa tai vielä parempi, jonkin värikkään kauluspaidan kanssa. Ihanan simppeliä ja tyylikästä. Älkää edes kysykö, että miten mulla ei ole ollut valkoista palmikkoneuletta vielä. Koen sen kuitenkin kuuluvan vaatekaapin peruspilareihin.

Löysin siis vihdoinkin tästä kollaasista itselleni valkoisen palmikkoneuleen, joskin tämän hetken budjetin takia jouduin valitsemaan pihistä-vaihtoehdon ;). Valitsin itselleni tuon H&M:n version, sillä se on mun mielestä aivan täydellisen näköinen ja sen materiaalikin vaikuttaisi olevan parhaimmistoa H&M:n laadusta. Ehkä ensi syksynä saan korottaa budjettiani ja ostaa tuollaisen Hilfiger tai Gantin ihanuuden. Ne sitten kuitenkin tulevat kestämään vuosia, kun taas tuo H&M:n oma on vain väliaikainen ratkaisu. Kokemukseni halpisneuleiden kanssa on nimittäin sellainen, että ne jossain vaiheessa joko nukkaantuvat tai venähtävät.

10 kommenttia:

 1. Minulla on juurikin H&M:n valkoinen palmikkoneule ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen, vaikka se onkin aikamoinen materiaalisekoitus :D Löytyy nimittäin viskoosia, polyamidia, villaa ja angoraa... Ihan passeli kuitenkin omaan käyttöön ja ehkä tosiaan syksyllä voisi panostaa jo vähän laadukkaampaan paitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, et sä oot ollu tyytyväinen! Toivottavasti tuokin yksilö olisi suhtkoht hyvä, ettei ekan käytökerran jälkeen olisi jo ihan pilalla :P

   Poista
 2. Ihana toi Hilfigerin neule! Ai että, ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Kunpa menis aleen jossain vaiheessa ;)

   Poista
 3. Mulla on kans parikin pihistä- versiota hm:n valikoimista... Mä olen kuitenkin joutunut pettymään: toinen lässähti ekassa pesussa aika muodottomaksi, ja toinen puolestaan nukkaa AIVAN SAIRAASTI! Ei siis mitään perus neuleen nyppääntymistä, vaan sellaista leijuvaa höytyvää joka varsinkin pakkasella tuntuu ihan kamalalta :/ Kaikki vaatteet on sitten sitä nöyhtää ja nukkaa täynnä kun erehtyy pukemaan sen päälle... Toivottavasti sulla on parempi laatu sun neuleessa! :) Kauniitahan ne kyllä on ja itse aion ensi syksynä todellakin panostaa laatuun tämän vaatekappaleen osalta, on kuitenkin ajaton ja klassinen joka palvelee varmasti vuosia :) -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa harmi! Saa nähdä minkälainen se mun yksilö sitten on, mulle nyt riittää jos se kestäis ees sinne syksyyn, kun haluisin sitten hankkii kanssa sellasen laadukkaamman version :) Noi on aina neuleissa ne materiaalit niin huonoja, jos ostaa pihistä-versioita, niin ainahan siinä saa sitten pelätä että kuinka monta käyttökertaa niillä on..

   Poista
  2. Voi ei, onpa harmi! Saa nähdä minkälainen se mun yksilö sitten on, mulle nyt riittää jos se kestäis ees sinne syksyyn, kun haluisin sitten hankkii kanssa sellasen laadukkaamman version :) Noi on aina neuleissa ne materiaalit niin huonoja, jos ostaa pihistä-versioita, niin ainahan siinä saa sitten pelätä että kuinka monta käyttökertaa niillä on..

   Poista
 4. Mulla taitaa olla tuo ylärivin toinen H&M:n neule, se on kylläkin puuvillaa ja polyamidia yms., mutta tosi mukava päällä ja istuu hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin se sama, minkä mäkin tilasin! Kiva kuulla, et se on sulla ollut hyvä :)

   Poista
  2. Se on juurikin se sama, minkä mäkin tilasin! Kiva kuulla, et se on sulla ollut hyvä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)