lauantai 4. toukokuuta 2013

Asu 04/05/13

Vappuviikko on mennyt juhliessa, opiskellessa ja töitä tehden. Vappuaattona kävimme parissakin paikassa moikkailemassa kavereita ja vappupäivänä luonnollisesti Kaivariin piknikille! Oli ihanaa, kun sai maata ruohossa ilman takkia ja ottaa aurinkoa. Aivan upea ilma oli!

Tänään menin töihin aika vähissä vaatteissa jo! Aika moni on korkannut jo ballerinakauden, mutta itse en ole vielä niin rohkea ollut. Muutamana päivänä kurkku on ollut vähän kipeänä, niin pidän vielä ihan suosiolla nilkkureita jalassa jo ihan senkin takia.


Tämän päivän asu oli erittäin simppeli, mutta fiilistelin aika paljon sitä, että sain vihdoin ottaa käyttöön keväthuivini! On ollut aika kova ikävä tuota ihanuutta. Viime vuonna taisin kuluttaa tuota huivia aika lailla joka päivä ja tänä vuonna taitaa toistua sama juttu...


Nyt meikä jatkaa pelin katsomista, go Suomi! Vähän hidas alku eilen ja tänäänkin, mutta kunhan maaleja tulee ja puolustus toimii, niin ei kai siinä sitten mitään. Eiköhän tässä joukkuekin vähän herää, kunhan päästään alkukarsinnoista eteenpäin :)

8 kommenttia:

  1. Ihana paita ja sun hiukset on niin nätit!

    http://vanilla-fairytales.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Minäkään en ole vielä ballerinoilla kunnolla kävellyt, en haluaisi tulla kipeäksi niin on vielä kaulahuivit ja kaikki mukana :D Sun hiukset on kyllä ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä, oon yrittäny olla varovainen, mut kuitenkin on nyt tullu jostain vähän nuhaa ja kurkkukipua.. Joka vuosi innostutaan liian aikaisin! :D Ja kiitos Hjenn :)

      Poista
  3. Ihana huivi! Ja oi mitkä kiharat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii, se on kyl mun lemppari ehdottomasti<3 Hih, kiitos :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)