perjantai 26. huhtikuuta 2013

bareMinerals

Blogimaailmassa ei ole voinut välttyä kuulemasta mineraalimeikkien aatelistosta bareMineralsista. Olen jo pitkään halunnut kokeilla kyseisiä meikkejä, mutten ole niiden kalliin hinnan takia uskaltanut tilata mitään. Kuitenkin meikkien kanssa voi mennä helposti pieleen, jos niistä ei tiedä tarpeeksi. Itse olen monta kertaa joutunut oppimaan kantapään kautta ettei kaikki meikit (ja sävyt) sovi tosiaan kaikille. Mietin kauhistellen nuoruusvuosia, jolloin olen kulkenut ympäriinsä ihan hirveän näköisenä..

Olen kuitenkin kuullut niin paljon hyvää mineraalimeikeistä, että kaverini mennessä Amerikkaan, uskalsin pyytää häntä tuomaan mulle vähän tuliaisia. Kyselin aika monilta bareMineralsia käyttäneiltä kavereiltani mitä sävyjä he ovat käyttäneet ja päätin sen perusteella omankin sävyni. Tässähän olisi voinut mennä aika metsään, mutta olin 99% varma, että fairly light olisi minulle sopiva sävy.


Pyysin siis ihan ensiksi kaikkien hehkuttamaa mineraalimeikkivoidetta. Pelkäsin ensin, että tämä ei sopisi kuivalle iholleni, mutta turhaan. Meikkivoide ei ollut ollenkaan niin kuiva kuin oletin! Se on erittäin helppo levittää ja toisin kuin nestemäinen meikkivoide, tämän kanssa ei oikeastaan voi mennä metsään. Tuntuu, että sudin sitä sitten ihan miten vain, niin tulos näyttää silti hyvältä! Sävy oli täydellinen ja uskon sen sopivan suurimmalle osalle suomalaisista. Uskon, että tää tulee etenkin kesällä olemaan ihan ehdoton, koska tää tuntuu ainakin hengittävän iholla paljon paremmin. Tämä ei ole nimittäin mielestäni yhtään niin raskasta iholla kuin nestemäinen meikkivoide.


Pyysin samaan syssyyn vielä saman sävyn puuteria, enkä ole tähänkään tuotteeseen ollut pettynyt. Luonnollisesti sävy menee täydellisesti meikkivoiteen kanssa ja tämäkin on mun mielestä tosi hyvin levittyvä ja hengittävä puuteri.  Tykkään näiden kanssa erityisesti siitä, ettei ne saa naamaa näyttämään supermeikatulta, iho näyttää päinvastoin tosi heleältä ja luonnolliselta. Jos ei laita poskipunaa tai aurinkopuuteria, niin ei välttämättä edes huomaisi olevan meikattu.Luonnollisesti uuden meikkivoiteen levittämiseen piti saada asiaankuuluva sivellin! Saatan kuulostaa jo joltain mainostajalta, mutta tää sivellinkin on ihana! Oon itseasiassa nyt levitellyt tuolla myös aurinkopuuteria, koska se on juuri sopivan kokoinen. Olen kuullut jostain arvosteluja, että bareMineralsien siveltimistä irtoaisi helposti haituvia, mutta mulla ei ole kyllä kertaakaan jäänyt naamaan yhtään karvoja.


Nämä ovat helpottaneet mun aamuja niin hurjasti, että saa nähdä onko näistä enää paluuta muihin meikkeihin ;)

4 kommenttia:

 1. Noissa siveltimissä on kyllä tosi paljon laatueroja, mulla on isompi bare mineralsin sivellin tosi huono ja siitä lähtee karvaa ihan sikana. Se on myös tosi karhea. Pienempi sivellin, jolla levitän aurinkopuuteria (kans bare mineralsin) on aivan ihanan pehmeä eikä lähde karvaa yhtään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :o Onpa harmi, että niissä on laatueroja.. Pitääköhän eri siveltimillä olla sitten eri karvat? No hyvä tietää, niin pitää aina sitten ostaessa kokeilla et olis yhtä pehmeä ku toi mun oma :)

   Poista
 2. Nimesin sut Liebster Awards voittajaksi :) Lue lisää mun blogista tai osoitteesta http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/2013/04/liebster-award.html. Onnittelut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Ottilia! Oon tosi imarreltu! :)<3

   Poista

Kiitos kommentista! :)