maanantai 1. heinäkuuta 2013

Mulberry Oversized Alexa

Olen unelmoinut monista eri Mulberryn laukuista, mutta niistä eniten mua on aina puhuttanut Alexa. Olen aina ihaillut ja kadehtinut sitä muiden käsivarsilla ja kuolaillut sitä Pinterestissä. Kovan hintansa takia en kuitenkaan koskaan ajatellut, että ostaisin laukkua itse. Ajattelin, ettei opiskelijavaroilla sellaisia laukkuja ostella ja koulusta valmistuttuani hinnat ovat varmaan Mulberryn vauhtia jo sen verran korkeat, etten tosiaan raaskisi sellaisia summia laukkuun laittaa, ellei se olisi sitten Chanel :D

Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, tein Tallinnassa ihan pienen impulssiostoksen. Olimme äidin kanssa kävelemässä vanhassa kaupungissa, kunnes huomasin pienen liikkeen, jossa myytiin Mulberryn tuotteita. Äitini sitten ehdotti, että käytäisiin sisällä, hän kun ei ole ikinä tutustunut Mulberryn tuotteisiin sen kummemmin ja minä taas aina hehkutan niitä.. Katselimme siinä aikamme laukkuja ja pyysin myyjä nostamaan Alexan ylimmältä hyllyltä alas näyttääkseni äidille unelmieni kohteen. Ihastellessamme laukkua, myyjä ilmoitti heillä olevan vielä vanhat hinnat tuotteissaan. Vähän siinä vaiheessa innostuin, mutta hinta oli vieläkin aika korkea, joten en ajatellut asiaa sen kummemmin. Vähän ajan kuluttua myyjä kuitenkin sanoi taikasanat: "Meiltä saa 15% alennusta normaalihintaisista tuotteista mikäli liittyy kanta-asiakkaaksi!" Noh, sen jälkeen en enää kauaa pähkäillyt, vaan päätin että mikäli joskus haluan laukun saada, on se nyt tai ei koskaan.



Sanomattakin siis selvää, että liikkeestä poistuin erittäin hämmentyneenä, mutta onnellisena uuden ihanan Alexan omistajana. En täysin vieläkään ymmärrä, miten tässä näin kävi, mutten kadu kuitenkaan ostostani missään nimessä. Kuten sanottua, en enää hinnankorotusten jälkeen olisi laukkua raaskinut ostaa, joten tämä oli tosiaan viimeinen tilaisuus saada kyseinen laukku. Järkeilimme äidin kanssa, että tämähän on sijoitus ennen mitään muuta ja laukku tulee olemaan minulla koko loppuelämäni ja siirtyy parhaassa tapauksessa vielä tyttärelleni.


Kaupasta ulos tullessamme sydämeni tykytti todella lujaa ja olin niin hämilläni, että mun oli ihan pakko halata äitiä rauhoittuakseni :D Johtui varmaan siitä, etten todellakaan ollut suunnitellut tällaista ja kauppaan astuessani mieleen ei edes pamahtanut, että astuisin liikkeestä ulos suuren kassin kanssa.


Olen käynyt nyt vähän väliä silittelemässä ja haistelemassa laukkua ja poikaystävänikin on jo pari kertaa huokaillut, ettenkö nyt osaa muuta miettiä kuin laukkua :D Kai tämä on sellainen asia minkä vain naiset ymmärtävät ;)
Yleensä ostan itselleni jotain kallista, kun ansaitsen sellaista. Nyt en voi kuluneen vuoden ajalta sanoa ansaitsevani yhtään mitään, sen verran laiska olen kouluni suhteen ollut. Lupasinkin siis jo itselleni, että kerran olen ostanut itselleni näin kalliin lahjan, niin nyt loppuvuoden saan luvan tehdä ahkerasti töitä! Kokeista on päästävä läpi ja parhaassa tapauksessa tavoitteena olisi päästä kandiksi jouluun mennessä. Mikäli tämä onnistuu niin silloin voin sanoa varmasti, että olen laukkuni ansainnut.

Suosittelen muuten myymälää lämpimästi, sieltä tosiaan saa kanta-asiakkaaksi liittyessään kaikista normaalihintaisista tuotteista 15% alennusta. Tällaista etua ei saa Mulberryn omissa liikkeissä, joten jos Tallinnaan sattuu ja jokin Mulberryn tuote on hakusessa, niin tuohan on erittäin varteenotettava ostospaikka. Tarkistin myös liikkeen aitouden Mulberryn sivuilta :) Liikkeen nimi on siis Süda ja se sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa. Tästä pääset liikken omille sivuille.

Eilen suihkuttelin laukkua monta kertaa ja jouduin jättämään lopulta siis kotiin kuivattelemaan itseäni, mutta hih tänään laukku pääsee varmaan jo ensimmäiselle matkalle käsivarrellani! <3

16 kommenttia:

  1. Itse ostin myös oman Mulberryn Bayswaterin Tallinnan Sudasta, ostopäätöstä nopeutti myös sama alennus määrä laukusta ;) Palvelu oli myös erittäin ystävällistä!


    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu oli mullakin todella ystävällistä ja arvostin tosi paljon sitä, että myyjä ei ollut koko ajan dollarinkuvat silmillä ahdistelemassa ostamaan niinkuin joskus kalleissa myymälässä saattaa olla, vaan jutteli ihan "kaverillisesti" ja oli aidosti kiinnostunut auttamaan. Yritettiin tinkatakin jopa vähän ja myyjä silloin näytti ihan oikeasti harmistuneelta ettei voinut meille enempää alennusta antaa :) Kaikin puolin olin siis tosi tyytyväinen ostokokemukseen!

      Poista
  2. Vähän jo aavistelin tätä Instagramista ;) Kävipä sinulla huikean hyvä tuuri alennuksen ja vanhan hinnan kanssa! Nyt jos koskaan laukku tosiaan kannatti hankkia, ihana että sait pitkäaikaisen haaveen toteutettua :)

    Täytyy pitää liike mielessä tulevia Mulberry-hankintoja silmällä pitäen! Oliko valikoima kuinka laaja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Sitä ajattelin juuri itsekin, etten laukkua tule koskaan saamaan samaan hintaan ja kun jopa käytettyjen laukkujen hinnat kipuavat erittäin korkealla niin ajattelin, että mieluummin ostan sitten nyt ihan uuden, kuin pulitan melkeinpä saman hinnan käytetystä, jos edes koskaan uskaltaisin netistä tilata! Olen kyllä erittäin iloinen tästä ihanuudesta :)

      Liike oli joo ihan ylläri, itse kun en edes tiennyt, että Mulberryä Tallinasta saisi! Palvelu oli hurjan ystävällistä ja nuo alennukset auttoivat kyllä roimasti. Valikoima oli erittäin pieni, mutta kaikki klassisimmat laukut näkyi ainakin olevan hyllyissä. En sitten tiedä löytyykö heiltä jotain vielä laatikoista. Mutta juurikin perusbayswaterit ja lilyt löytyi ja joitain sesonkituotteitakin :)

      Poista
  3. Vau, ihana! Onnea uudesta laukusta :) Sinulla kävi todellinen tuuri hintojen kanssa! Itsekin olen tuota laukkua päässäni pyöritellyt, mutta hinnan puolesta se saa todellakin pysyä haaveissa... Kiitos vinkistä, tuollahan voisi joskus pyörähtää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! Mulla tosiaan kävi tuuri, vaikka aika suolaiseks hinta kuitenkin jäi :P Sanomattakin selvää, että nyt eletään aikamoisella säästökuurilla vähintään seuraavat puoli vuotta :P

      Ja ole hyvä vain, liike oli kyllä positiivinen yllätys! :)

      Poista
  4. On se kyllä aivan mielettömän ihana! Paljon laukulle jäi hintaa alennuksen jälkeen? En bongannut sitä tosta tekstistä kun sitä luin :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikö olekin! Laukku jäi maksaa vähän alle 1000€ lopulta, eli aika suolainen hinta vaikka alennuksilla sainkin :P

      Poista
  5. Ihanan laukun olet löytänyt!:) Sullahan oli aika hyvä tuuri tuon hinnan ja alennuksen suhteen!:) Olen joskus nähnyt kuvia jossain blogissa tuosta myymälästä, täytyykin ehkä ensi kerralla Tallinnaan mennessä käväistä sen kautta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen itsekin superrakastunut<3 Suosittelen kyllä kyseistä myymälää lämpimästi! Oli todella ihana pieni putiikki :)

      Poista
  6. Oon itsekin kuullut tuosta kaupasta, mutta en ole vielä päässyt käymään siellä. Ehkäpä seuraavalla Tallinnan reissulla. :)

    VastaaPoista
  7. Joo kannattaa! Etenkin jos on jotain tiettyä hakusessa niin tuo alennus ei tosiaan ole pahitteeksi ;)

    VastaaPoista
  8. Voi vitsit mikä löytö! Itsellänikin tämä Alexa on ollut himotuksena jo ties kuinka kauan, mutta saman värinen Bayswater saa nyt toistaiseksi tyydyttää konjakkisen laukun himoa :)

    Ps. Sinulla on super ihana blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bayswaterkin on kyl todella ihana, mutta itselleni toi oli parempi, ku oon kuullu et se Bayswater on aika painava niin meikäläiselle, joka kantaa puolta elämää mukana, niin lisäpaino ei oo hirveen hyvä juttu :D

      Ja oi, tosi ihana kuulla, että tykkäät! :)

      Poista
  9. Mukava kuulla että tuollainen mahdollisuus aleen oli. Kävin itsekin juuri kuukausi sitten liikkeessä, mutta mitään ei löytynyt. Onnea uudesta kaunokaisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta toi 15% ale kaikesta joka kerta, kun ostaa jotain on todella hyvin Mulberryn tuotteista, kun niistä ei yleensä saa mitään alennusta :) Harmi, ettet itse löytänyt mitään, mut ihan hyvä varmaan lompakollekin. Munkin tili kiroaa tota päivää varmaan aika paljon :D Kiitos paljon :)<3

      Poista

Kiitos kommentista! :)