lauantai 17. elokuuta 2013

Haaste - kauneuden kuolemansynnit

Sain ihanalta Emmiltä tällaisen vähän erilaisen haasteen. En ole mikään kauneustuotteiden suurkuluttaja, joten tämä tosiaan on aikamoinen haaste, mutta toivottavasti saan kuitenkin vastattua kaikkiin kysymyksiin ;)


1. YLPEYS
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Kauneimmillani olen mielestäni, kun naama on kokonaan maalattu; olen nimittäin aika itsetietoinen naamassani olevista näpyistä, joten ilman meikkivoidetta en ole ollenkaan itsevarma. Jos kuitenkin pitää ihan vain yksi tuote valita, niin ehkä valitsisin hajuveden. Aina suihkauttaessa jotain ihanaa tuoksua päälleen tulee erittäin naisellinen olo. Voisinkin tehdä jossain vaiheessa tuoksuistani postausta :)


 2. KATEUS
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa kadehtit kaikkein eniten?

Täydellistä ihoa.. Mulla on ollut ongelmiani kasvojeni kanssa jo pari vuotta, joten aina kun näen jollain täydelliset näpyttömät kasvot koen ihan hirvittävää kateutta. Heh, toinen mitä halusin aina pienenä (ja ehkä salaa vieläkin) oli pisamat! Olin aina vähän kateellinen kaikille, joilla on pisamia ja nyt tänä kesänä olen huomannut pari pientä pisamaa nenänvarressani. Nämä ei tietenkään ole oikeita pisamia, mutta mulle riittää, että ne on melkein samanlaisia.

3. VIHA
Mitä kauneustuotetta vihaat?

Maskeja! Huoh, en millään jaksa tehdä erinäisiä naama- ja kehomaskeja. Tiedän, ettei niissä menisi kauaa, mutta aina ne tuntuu ihan hurjan ylitsepääsemättömiltä askareilta.. En näitäkään ehkä ihan vihaa, mutta todella tylsiä ne kuitenkin on. Toinen mistä en yhtään tykkää on kajaali. Lukiosta asti olen parhaani yrittänyt, mutta kun ei osaa, niin ei osaa. En ymmärrä miten kaikki muut osaa tehdä aivan täydellisiä millin paksuisia kajaalirajauksia, kun itse saan puoli tuntia piipertää niin silti on melkein sentin paksuiset rajaukset. Olenkin ylärajausten kohdalla luovuttanut kokonaan ja käytän vain alarajauksia; mitä sitä turhia taistelemaan. 4. LAISKUUS
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Heh, en nyt tiedä onko tämä hirveän vaikeasti arvattavissa, jos luki tuon edellisen kohdan ;)

 5. AHNEUS
Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

En nyt mitään hurjan kallista omista, mutta eiköhän hajuvedet ole kalleimpia. Meikeistä kallein tuotteeni on Diorin poskipuna.

Halvin kauneustuote on ehdottomasti vesi, yritän aina juoda mahdollisimman paljon vettä päivässä. Kuulin myös, että kunnon kosteus voi myös vähän estää näppyjen tuloa, joten ihan jo senkin takia pidän vesipulloa koko ajan lähellä.


 6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on, niin mitä?

Huulikiiltoja ja -punia löytyy aika monenmoista. Tällä hetkellä varastot ovat kuitenkin aika normaaleissa rajoissa, sillä tein vähän aikaa sitten kunnon tyhjennyksen ja jätin vain lemppareimmat. En ole edes mikään huulikiiltojen ja -punien suurkuluttaja, ihan arkena käytän nimittäin ihan vain huulirasvoja (juu kyllä niitäkin löytyy enemmän kuin tarpeeksi..) ja sipaisen huulikiiltoa, jos muistan. Tämä huulituotteiden hamstraus ei edes siis käy mitenkään täysin järkeen, mutta jotenkin ne aina vetää mua puoleensa..


 7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Ehkä haluaisin ainakin joskus kokeilla, ovatko seerumit kaiken sen hehkutuksen (ja hinnan) väärti. En oikein itse ymmärrä mitä niiden kuuluisi tehdä, enkä ymmärrä mitä ne tuollaisella hinnalla oikeasti voi tehdä :D Naureskelin yhden kaverin kanssa kerran, että tuollaisella hinnalla seerumin pitäisi vähintään tehdä kaikista mallin näköisiä :D Henkilökohtaisesti luulen siis niiden olevan täyttä humpuukia, mutten voi olla varma ennen kuin olen itse kokeillut! Ehkä vielä joku päivä vannon täysin seerumien nimeen :P


Ei kyllä näköjään ole kynsilakoistakaan puutetta, mikäli ylläolevaa kuvaa on uskominen. Ei kai siinä mitään, jos oikeasti joskus lakkaisi itse kynsiä..

Haastan:

Annen,  
Sofian ja  
Lilin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)