lauantai 10. elokuuta 2013

Tarpeellista syksyksi

Syksy tekee tuloaan ja se näkyy jo myrskyilmoissa ja sateissa. Monet ovat jo valmiita syksyn tuloon, mutta henkilökohtaisesti rakastan kesää niin paljon, ettei mua kiinnosta muut vuodenajat ollenkaan. Talvea kohtaan olen jopa aika vihamielinen. (Asun selkeästi ihan oikeassa maassa siis...). Halusin tai en, niin vuodenaikojen muuttumista ei voi estää, joten syksyyn on paras alkaa pikkuhiljaa valmistautua.

1. Gant, täältä 2. Gant, täältä 3. Lee, täältä 
4. Tory Burch, täältä (eri värisenä) 5. Zara 6. Mulberry, täältä

Olen tehnyt parin vuoden sisällä aika suuren vaatekaapin muutoksen joten erilaisia tarpeellisia juttuja huomaa vaatekaapista puuttuvan jokaisen vuodenajan koittaessa. En omista vielä yhtään kunnon laadukasta neuletta, joten sellaisen haluaisin ehdottomasti hankkia tänä syksynä. Monia en pysty opiskelijabudjetilla hamstraamaan, mutta yhdellä pärjää jo pitkälle, ensi vuonna sitten uudestaan ;) Haluan ehdottomasti jonkin neutraalin värisen ja v-aukkoisen. V-aukkoisia saa yhdisteltyä niin helposti eri asuihin, sillä alle voi laittaa esimeriksi kauluspaitoja. Olen jo kauan halunnut ehdottomasti palmikkoneuleen, mutta saa nyt nähdä, tuo Gantin toinenkin neule näyttää aivan ihanan lämpimältä ja pehmoiselta!
Nyt kun konjakinruskea laukku keikkuu olalla melkein joka päivä, niin syksyksi on luonnollisesti ihan pakko hankkia konjakinruskeat saappaat ;) Tory Burchin olisi luonnollisesti unelmat, mutta taidan tyytyä vähän johonkin huokeammanhintaisiin. Kunhan mun tikkupohkeille löytyisi jotkin, saappaiden etsiminen on mulle nimittäin aika usein tuskaista, kun kaikki vaikuttavat enemmän kumppareilta :/ Vaatekaapistani puuttuu myös mustat farkut ja niiden tarpeellisuutta ei tarvitse edes selitellä. Ne vain pitää löytyä kaapista. Jotkin sesonkihousutkin olisi kivat esimerkiksi viininpunaisena, pelkään vain, etten osaisi yhdistellä niitä..
Myös kunnollinen villakangastakki olisi erittäin tarpeellinen. Näin Zarassa yksi päivä aivan täydellisen merihenkisen yksilön, johon menin ja ihastuin. Saa nähdä pitääkö itsekuri ja jaksaisin vielä yhden syksyn kulkea H&M:n yksilölläni.
Melkein nolottaa myös myöntää, ettei kaapistani löydy kuin yksi ainoa talvihuivi, Mulberryn klassikkohuivi. Olisi aivan ihanaa saada uusi huivi, esimerkiksi tuo oak-sävyssä oleva klassikko olisi aivan ihana, mutta sekin jää varmaan vain unelmaksi. Joku ihana lämmin huivi olisi kuitenkin kätevä, niin saisi välillä kaulankin ympärille vaihtelua. Huivi on kuitenkin tällä hetkellä arvojärjestyksessä viimeinen, ihan ensimmäiseksi ajattelin hankkia joko saappaat tai neuleen... tai farkut.. Vaikeita päätöksiä ;)

Eniten kuitenkin toivoisin, ettei näitä päätöksiä tarvitsisi tehdä ollenkaan, vaan kesä jatkuisi ja jatkuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)