lauantai 24. elokuuta 2013

Geelilakatut kynnet

Ajattelin kertoa teille vähän yhdestä turhamaisuudesta mitä olen ripsipidennysten lisäksi harrastanut tänä kesänä. Olen nimittäin nyt muutaman kerran käynyt geelilakkaamassa kynteni ja olen ollut erittäin rakastunut uusiin kynsiini. Siksi halusinkin kertoa vähän kokemuksistani, jos joku muu on ajatellut geelilakkauksien hankkimista.


Kynteni ovat olleet aina erittäin lyhyet ja lapiomaiset, joten lakkailukin on jäänyt vähän vähemmälle - tuntuu nimittäin, ettei sekään saa kynsistäni kauniimpia. Äitini kävi aikaisemmin kesällä laittamassa itselleen geelilakatut kynnet ja kehui kuinka paljon ne ovat vahvistaneet hänen omia kynsiään. Ajattelin siis, ettei kerran kokeilu haittaisi mitään. Naureskelin kynsitaiteilijalleni, ettei hän varmaankaan saa mitään aikaiseksi tynkäkynsilleni, mutta hän vain myhäili tietävästi, ettei ole vielä tavannut kynsiä joista ei saisi loihdittua kauniita. Harmi, etten tajunnut ottaa before-kuvaa, sillä ero nykyiseen on aika suuri. Ensimmäinen geelilakkaus kesti erittäin hyvin viisi viikkoa, jonka jälkeen kynteni olivat kasvaneet jo niin paljon, että toisella kerralla kynsistäni sai jo aivan upeat! Olin ihan innoissani, sillä mulla ei ole koskaan ollut näin pitkiä kynsiä. En osaa muotoilla niitä kauniin muotoisiksi ja muutenkin ne ovat aina lohjenneet liian pitkinä, sillä työssäni tarvitsen paljon käsiäni ja kynsiänikin. Toisella kerralla laitoin siis vähän räväkämmät violetit kynnet, jotka voi nähdä Instagramistani (@kellikor). Niiden laiton jälkeen olin pari päivääkin vielä ihan superinnoissani, ihailin aina vähän väliä kynsiä; oli vaan niin hassua nähdä ne niin kauniina ja pitkinä!


Tällä kertaa halusin laittaa vastapainoksi vähän hempeämmät ja naiselliset kynnet, joten Ellen teki mulle tällaiset vaaleanpunaiset kynnet ja laittoi glitteriä päälle.

En ainakaan toistaiseksi varmaan luovu näistä kynsistä, niin tyytyväiset niihin olen. Geelilakkaus suojaa omaa kynttä ihan hurjasti ja kestää erittäin hyvin. Ainoa syy oikeastaan miksi ne mulla nytkin piti käydä uusimassa, on oman kynnen kasvu. Jossain vaiheessa rupeaa näyttämään vähän hassulta, kun kynsi kasvaa niin paljon ja lakkaus alkaa melkein puolivälistä kynttä vasta :D Ellen onkin ollut yllättynyt kynsieni kasvutahdista, joten nykyään olemme sopineet, että käyn laitattamassa kynnet uudelleen kolmen viikon välein. 


Suosittelen lakkausta kaikille, joista tuntuu ettei oma kynsi ole vahva ja on yhtä laiska laittamaan kynsiä kuin minä. Omat kynteni ovat lakkausten ansiosta muuttuneet ihan kivikoviksi, kun ennen olen pystynyt taittelemaan niitä ihan miten sattuu. Kynteni eivät myöskään ole koskaan kestäneet töissäni näin kauaa katkeamatta, mutta nyt voin tehdä ihan mitä vaan ja kynnet kestävät kaiken. Ne ovat vahvistuneet ja paksuuntuneet lakkausten ansiosta ihan hurjasti ja niiden ansiosta näytän aina huolitellulta. Kyllähän te tytöt tiedätte sen tunteen, kun kynnet on laitettu. Olo on naisellinen ja huoliteltu ja jopa aikuismainen.

Se mistä tykkään eniten näissä kynsissä (niiden ulkonäön lisäksi siis) on se, että kyseesä ovat omat kynteni. Näihin ei ole tosiaan laitettu mitään muuta kuin vain lakkaa!  Joskus mulla oli akryylikynnet, mutta ne pilasivat omat kynteni niin pahasti, että meni monen monta viikkoa, ennen kuin kynnet olivat entisellään. Sen jälkeen lupasin, etten tekisi mitään noin traagista kynsilleni - siksi geelilakkaus onkin aivan täydellinen. Se jopa hemmottelee omia kynsiä, sillä se suojaa niitä ja vaikka lakka otetaan pois, niin oma kynsi on alla erittäin pitkä, paksu ja vahva.

Oma kynsitaiteilijani, ihana Ellen, on aloittamassa syyskuun puolivälissä Kaisaniemen Villissä Vaniljassa ja suosittelen häntä erittäin lämpimästi. Sen lisäksi, että hän osaa tehdä kynnet upeasti, on hänen kanssaan aina hauskaa jutellakin. Niin ja tosiaan, ei kannata epäillä vaikka omat kynnet olisivat minkänäköiset, Ellen ja varmasti muutkin kynsitaiteilijat loihtivat kaikista kynsistä kauniita ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)