torstai 29. elokuuta 2013

Kodin suunnittelua

Poikaystäväni soitti tänään ja kysyi, joko olen alkanut päässäni sisustaa uutta asuntoani.. "Eeeenn..". Tosiasiassa olen aamusta saakka selaillut Pinterestiä selaillen yksiöiden sisustamistyylejä. Asuntoni pohja on nimittäin aika hankala, sillä siinä ei ole mitään alkovia. Lisäksi toisella seinällä on koko matkalta vaatekaappeja, joten sekin tietty hankaloittaa sisustamista vähän.

Ajattelin jonkinlaista tilanjakajaa sängyn eteen ja tykkäsin tosi paljon ideasta laittaa Ikean Expedit-hylly keskelle huonetta.

En ole itse asunnossa käynyt, joten en tiedä tarkkaan mitään mittasuhteita. Aika pieneltä kuitenkin näyttää pohjapiirustuksen mukaan, joten en tiedä mahtuisiko tilanjakaja kuitenkaan fiksusti. Mulla ei ole onneksi isoa sänkyä, vaan sellainen Ikean Hemnessänky, jonka saa sitten tarvittaessa avattua. Jossain vaiheessa haluan uuden sängyn, mutta toistaiseksi tuo menee vieä, kun nukun kuitenkin suurimman osan ajasta yksin. Tilaa pitäisi kuitenkin olla sen verran, että sängyn saa auki helposti poikaystävän kyläillessä.


Siinä siis muutamia inspiraatiokuvia, joista alin muistuttaa pohjaltaan varmaan eniten omaa asuntoani. Tuossa Expedit-hylly on ainakin aika hyvin saatu mahdutettua pieneen tilaan.

Heh, muuttoon on vielä yli kaksi viikkoa, joten vähän olen aikaisessa tässä suunnittelussani, mutta eihän sille voi mitään, kun on vaan niin innoissaan! Saan täydellisen oman pikkukolosen. Ainoa huoleni on vain se, että saankohan kaikki astiani mahtumaan keittiön kaappeihin, tilaa on nimittäin vain muutaman kaapin verran :D

Onkos teillä ideoita, miten asuntoon saisi kalusteet fiksusti aseteltua? :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa Kelli että olet saanut oman kolon ja vielä noin kauniissa paikassa, Onnea! Mikä mahtava fiilis! Nyt vaan sisustusideoita onkimaan! Tuo ensimmäinen kuva on sinun näköisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia, olen kyllä tosi innoissani muutosta :) Ensimmäisen kuvan sisustus on kyllä tosiaan aivan ihana, enköhän jotain tuollaista haekin, vaaleaa ja yksinkertaista :)

   Poista
 2. Toi Expedit on tosi kätevä tilan jakaja. Simppeli ja chic. Itselläni jaoin ekassa omassa kämpässäni, yksiössä hieman tilaa juuri tuolla valkoisella! Ja olen myös sitä mieltä että näkisin sut kurkkimassa tuon ensimmäisen kuvan hyllyjen välistä :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi vinkistä, pitää katsoa sitten kun saa kaikki omat kalusteet asuntoon, että mahtuisiko expedit ilman että kämppä näyttäisi huonekalukaupalta :D Mutta olet oikeassa, että se olisi tosiaan aivan ihana :) Hih, olette kyllä ihania kun tunnette makuni niin hyvin, vaikken sisustustani olekaan täällä paljoa esitellyt; tuo eka kuva on nimittäin juurikin niin mua! :) <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)