keskiviikko 21. elokuuta 2013

Home details

Siitä on nyt jo vähän aikaa, kun olen huonettani esitellyt ja muutaman uuden hankinnan jälkeen ajattelin laittaa uusia kuvia eetteriin. Huoneeni on pysynyt ihan samana, mutta yksi hieno juttu on ainakin se, että vihdoinkin sain tauluja seinille! Vuoden marmatuksen jälkeen, poikaystäväni vihdoin sai aikaiseksi hankkia välineet. Vuokra-asunnossa ollessa, en tietty saisi seiniä porata, vaan taulut pitäisi laittaa paikalleen taulukoukuilla. Mielestäni taulukoukuista jää myös hurjan paha jälki, nimittäin seinilläni on jo pari rumaa reikää niiden jäljiltä. Clas Ohlsonilla ollessamme törmäsimme taulutarroihin, joilla saisi taulut seinille ilman, että seiniin jäisi minkäänlaista jälkeä! Yes, please! 


 Nämä taulut otin mukaani kotikotoota, kun niille ei ollut siellä käyttöä. Ne saavat nyt ainakin toistaiseksi tuoda vähän väriä sängyn yläpuolelle, mutta jossain vaiheessa haluaisin hankkia pari tekstitaulua niiden tilalle. PS. tuo toinen taulu ei oikeasti ole vinossa...Löysin Kodin Ykkösestä huokean hintaisen kauniin peilin, jonka halusin lipaston päälle. Seinä on tähän asti näyttänyt hurjan tyhjältä, joten peili sopi sinne hyvin. Nyt kun tason päällä on peili, päätin siivota turhat roinat pois ja jättää päällisen mahdollisimman yksinkertaiseksi. Lipastolla oli siis pari koria, jossa pidin kauneustuotteitani, kun eivät muualle mahtuneet; nyt lykkäsin ne pikkuruiseen vessaan, joka näyttää nyt tavarapaljoudessaan kieltämättä aika koomiselle..


Hih, peilistä näkyy, että lapsuuden pehmoleluilleni löytyy paikka kirjahyllyn päältä :) Toki yksi jättimäinen kassi on näitä täynnä kellarissa, mutta pari jätin kuitenkin piristämään huonetta (ja minua).Muutama viikko sitten kävimme poikaystävän perheen kanssa Porvoossa ja sieltä tuli pari pientä tuliaista hankittua keittiöön. Eihän Porvoosta voi millään mennä tyhjin käsin? Olen jo pitkään etsinyt pienenpieniä liitutauluja, joita saisin kiinnitettyä yrttipurnukoihin ja eräästä Porvoon sisustusliikkeestä löysin nämä söpöäkin söpömmät liitutaulut! Näissä oli pyykkipojatkin jo valmiina, joten sellaisia ei tarvinnut enää lähteä etsimään. Vielä pitäisi käydä hankkimassa liitua, niin yrteille saisi omat nimet kirjoitettua :) Heh, poikkis naureskeli, että miten yksi tyttö voi innostua tällaisista jutuista niin paljon. Olin nimittäin todella innoissani nämä löydettyäni ja hehkutin näitä poikaystävällen varmaan puoli tuntia. "Kato kato, miten söpöjä muotoja! Voi että, näissä on nää pyykkipojat jo valmiina! APUA, näissä on magneettikin, niin ne saa jääkaapin kylkeen! En keeestää!". Mietin varmaan vartin mitä muotoja otan, kunnes lopulta (vaaka kun olen) päätin ottaa molempia lemppareitani kaksi :PToinen pieni Porvoon ostos oli tuollainen suloinen pussukka, jonka ostin vailla mitään käyttötarkoitusta. Kotiin päästyä laitoin siihen kapustat ja yllätyin itsekin miten hyvin ne pussukkaan sopii. Tuo pussi on sellaista jämerää kangasta, joten se pysyy onneksi hyvin pystyssä, vaikka kuvassa nyt näyttääkin vähän vinkkeliltä.

Nyt on kyllä pieni keittiön tasomme niin täynnä tavaraa, ettei enää yhtään purnukkaa tai pussukkaa voi sinne hankkia! Kohta en mahdu enää kokkaamaan koko tasolla..


Söpö rusettivarjostin on myös Porvoosta kotoisin, kunpa koko kodin voisi sisustaa Porvoon sisustusputiikkien antimesta!

Tänään on ohjelmassa erään asunnon näyttö. En mitenkään vakavasti ole asuntoa menossa katsomaan, mutta pikkuhiljaa olen alkanut katsella yksiöitä siinä mielessä. Kämppisten kanssa asuminen ei vaan ole mun juttuni, enkä millään jaksaisi enää asua siten, että kaikki tavarani ovat vain yhdessä huoneessa. Vaikka tavallaan tykkäänkin huoneestani, niin sisustaminenkin on jäänyt vain puolitiehen, sillä en vain jaksa nähdä vaivaa huoneen eteen. Valitettavasti Helsingissä asuminen ei ole opiskelijalle tarkoitettu, en nimittäin tiedä ketään, joka tulisi Kelan tuella toimeen. Suurin osa tutuistanikin asuu joko kimppakämpässä tai sitten avopuolisoiden kanssa. Opiskelijat eivät vaan pysty asumaan yksin Helsingissä. Asunto jota menen tänään katsomaan on yllättävän sopivan hintainen, joskin vieläkin omaan budjettiin turhan kallis. Toivottavasti pääsisin kuitenkin piakkoin muuttamaan omaan pieneen luukkuun, jossa asuisin ihan yksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)