lauantai 28. syyskuuta 2013

Asua farkkupaidalla

Noin pari viikkoa sitten olin aika uskaliaalla päällä ja lähdin ulos ihan vain farkkupaidassa ja vahakangashousuissa. Iso virhe. Olin koko päivän ihan jäässä! Onneksi ei siis ollut ihan niin kylmä kuin mitä nyt on, mutta kuitenkin. Tajusin ekan kerran tuona päivänä, että syksy on tosiaan täällä. Ihan hurjaa miten nopeasti nyt on tullut näin kylmä! Siis tuntuu kuin olisi kylmempi kuin talvella! Kaupungilla näkee jo villakangastakkeja, enkä yhtään ihmettele. Itse pidän kuitenkin vielä kiinni nahkatakistani, en suostu käyttämään sitä näin vähäsen! Heh, olen myös ollut aika kiireinen (ja saamaton) enkä ole vielä edes purkanut talvivarastojani :D Onneksi mulla ei ole varastossa kun vain talvitakit ja -kengät, joten ei pitäisi olla mikään koko päivän homma. 

Paita - Zara
Housut - GinaTricot
Tennarit - Tommy Hilfiger
Laukku - Mulberry
Aurinkolasit - Global

Vahakangashousut yhdistin taas kerran farkkupaidan kanssa, ne vain sopivat niin hyvin yhteen. Asusta sai aika syksyisenkin jopa! Asukuvat otettiin muuten kotitaloni kulmalta. Täällä kelpaa ottaa asukuvia, vai mitä ;) Yhtenä aamuna kävin jopa koiran kanssa lähikahvilassa aamupullalla. Siellä kelpasi siemailla teetä karvapallero sylissä veneitä katsellessa. Kyllä mieli lepäsi ;)

Nyt rupeaa ajatus katkeamaan niin pahasti, että palaan poikkiksen kainaloon katsomaan telkkaria :) Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)