torstai 26. maaliskuuta 2015

Kevätuutuuksia

Pari uutta juttua on viime viikkoina eksynyt kaappiin ja ajattelin vähän esittää ostoksiani täälläkin. Onko kukaan muuten kamppaillut tummansinisten vaatteiden kuvaamisessa yhtä paljon kuin minäkin? Ihan järkyttävän ongelmallista!

Noh, vaikka ongelmallinen kuvattava onkin niin tämä uusi siistimpi bleiseri tarttui mukaan Tallinnan Zarasta. Vanha "collegemainen" bleiskani vetelee viimeisiä, joten ajattelin hankkia täksi kesäksi seuraajan. Vaikka vähän vierastankin kesätyylissä näin siistiä lookia, en kuitenkaan voinut tätä ihanuutta jättää rekkiinkään. Malli on todella nätti ja istuu hyvin päällä. Eiköhän tämän saa rennomman näköiseksi risafarkuilla ja tennareilla esimerkiksi..

 
Toinen kaappiin eksynyt bleiska on H&M:n lerpakebleiseri. Ostin tämän nimenomaan iltameininkeihin, koska tämän saa hyvin vetäistyä päälle ja antaa heti siistin fiiliksen. Musta bleiseri on aika paljon päässyt jo käyttöön, kun taas sininen odottelee vielä lämpimiä ilmoja.


Ruotsin reissulta tarttui tuliaisina Massimo Dutin valkoinen silkkipaita. Poikaystävä kysyi sovituskopeissa, että eikö mulla ole noita jo monta, niin ehei kun tämähänä on ihan erilainen! Tässä on tollaista supernättiä kirjailua, joten ei voi edes verrata toisiin valkoisiin silkkipuseroihin. Hänen mukaansa kyseessä on vissiin joku naisten juttu...? Oli miten oli, tämä on todella nätti malli ja tykkään hurjasti tuosta kirjailusta!

Aikaisemmin keväällä ostin heräteostoksena tekonahkashortsit, jotka olivat korkeavyötäröiset ja alaspäin levenevät. Ne olivat nätit kyllä, mutta onneksi aika pian tajusin, että niitä olisi vaikea yhdistää rentoihin asukokonaisuuksiin näyttämättä muumimammalta. Palautusreissulla törmäsin kuitenkin näihin shortseihin, jotka ovat juuri sopivan malliset. Laivalla yhdistin jo shortsit ja valkoisen topin ylläolevaan mustaan bleiskaan ja se asukokonaisuus oli ainakin kovasti mieleeni.
Kuten varmaan kaikki muutkin jo tässä vaiheessa, en malttaisi odottaa lämpimiä ilmoja. Tuntuu, että etenkin nyt kun kevät on ihan oven takana, ei pukeutuminen edes innosta. Pää on täynnä ihania keväisiä asukokonaisuuksia, joten nyt ei jaksa keskittyä enää kylmien ilmojen vaatteisiin. Olin jo iloinen kun pari viikkoa sitten sain vetäistä päälle villakangastakin, mutta nyt olen jo pari päivää ollut niin jäässä, että huomenna otetaan takapakkia ja laitan suosiolla lämpimämmän takin päälle. Olen muutenkin todellinen vilukissa niinkuin kaikki mun tutut tietävätkin, joten tätä menoa vedän sen villakangastakin varmaan ens kuussa ja ehkä sitten kesäkuussa sais vedettyä jo nahkatakin päälle..

Noh toivotaan, että ilmat lämpiäisivät pian ja pääsisin toteuttamaan kivoja kesäisiä asukokonaisuuksia. Ballerinat, risafarkut, bleiserit - teitä ihanuuksia odotellessa<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)