keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tämänhetkinen ihonhoitomerkkini - Kiehls

Olen aina ollut sellaista tyyppiä, joka tykkää vaihdella kaikkia kauneudenhoitotuotteita ja meikkejä. Koen, että vaihtelu virkistää, enkä ole myöskään löytänyt sellaista ihonhoitomerkkiä, joka olisi ihastuttanut niin paljon, että olisin siihen jäänyt. Kesän jälkeen kuulin parilta eri henkilöltä, että kannattaisi kokeilla Kiehlsin kasvojenpuhdistusainetta. Purkin hinta ei todellakaan rokottanut lompakkoa, joten päätin kokeilla. Puhdistusaine oli ainakin ihanan vaahtoista ja mukavan tuntuista iholla, joten ajattelin antaa Kiehlsille mahdollisuuden toisienkin tuotteiden osalta. Siitä se ajatus sitten lähti.


Ihan ensimmäisenä kävin Kiehlsin pisteellä tekemässä ihoanalyysin ja sitä kautta sain asiantuntevia ehdotuksia iholleni sopivista tuotteista. Sen perusteella ostin ensimmäisenä omalle iholleni sopivan kasvovoiteen. Kuten mainitsin, en ole esimerkiksi kasvovoiteitakaan ikinä ostanut kahta samaa purkkia, mutta tätä voidetta ostin nyt uuden isomman purkin Ruotsissa käydessä. Välillä kuivalle iholle tarkoitetut voiteet ovat todella paksua tököttiä, mikä on todella mukavan tuntuista, mutta voit unohtaa meikin laiton ja nukkumaankin mennessä joudut makaamaan naama ylöspäin vähän aikaa. Yleensä olen myös ollut herkän ihoni kanssa hyvin skeptinen kaikille ihotyypeille tarkoitettujen voiteiden kanssa, sillä ne eivät ole omaa ihoani kosteuttaneet tarpeeksi. Tämä Kiehlsin yksilö on kuitenkin omalle iholleni tarpeeksi kosteuttava olematta kuitenkaan liian paksua ja rasvaista.


Ihoanalyysissani minulle suositeltiin myös Midnight Recovery Concentrate - seerumia. Sainkin sen joululahjaksi sittemmin ja olen käyttänyt sitä iltaisin kasvorasvan alla. Seerumin jälkeen ei kuulemma olisi välttämättä tarpeen käyttää voidetta, mutta oma ihoni vaatii sen kuitenkin - ainakin nyt talvella. Seerumi on ihanan raikkaan tuntuinen iholla ja se tuoksuu todella hyvältä! Seerumin käytön aloittamisen jälkeen olen huomannut, että iho pysyy pehmeänä ja kosteutettuna 24 tuntia vaikka paukkupakkasessakin.

Kaverilleni möläytin, etten käytä tarpeeksi kasvovettä ja hänhän hankki mulle Kiehlsin kasvoveden lahjaksi ja käski alkaa käyttämään. No nyt olen käyttänyt ahkerammin ja onhan se totta, ettei kaikki lika vain tule välttämättä pesemällä pois. Vaikka tehokas kasvovesi onkin niin pieni negatiivinen puoli on sen tuoksussa, on nimittäin aika tujua. Onneksi se kuitenkin tuoksuu vain levitettäessä eli ei jää niin sanotusti hengailemaan iholle ;)


Itselleni ihonhoitotuotteiden kuin meikkienkin osalla tärkeimmät kriteerit ovat ainesosien luonnollisuus ja se, ettei tuotteita ole testattu eläimillä. Toki myös hinta-laatusuhde ja etenkin tuotteiden toimivuus on myös erittäin tärkeää. Ihan pikkuruisena kriteerinä tulee myös purnukoiden kauneus, turhamainen nainen kun olen. Kiehlsiin on siis ollut helppo koukuttua jo ihan senkin takia, että kaikki nämä kriteerit täyttyvät näiden tuotteiden osalta. Lisäksi Kiehlsin markkinointisysteemi on mielestäni nykyisen mainonnan maailmassa ihanan virkistävä; he eivät nimittäin käytä järkyttäviä määriä rahaa mainontaan, vaan he uskovat tuotteisiinsa niin vahvasti, että luottavat kaverilta kaverille-suositteluun ja testereiden voimaan. Kuinka moni muu merkki näyttää luottamuksen omiin tuotteisiinsa näin vahvasti? Ja ottaen huomioon, että testereiden ja kokemusten jakamisen perusteella on tämä yritys porskuttanut eteenpäin 160 vuotta, niin pakko heidän tuotteissaan on jotain hyvää olla!


Kiehlsin pisteellä onkin mielestäni parasta juurikin se, että testereitä annetaan matkaan niin monesta tuotteesta kuin vain haluat ja siellä ehdottomasti suositellaankin testereiden käyttämistä ennen tuotteen ostamista. Itsekin käytin seerumia ja kasvovoidetta parin viikon ajan kotona, ennen kuin tein lopullisen ostopäätöksen. Merkin hinnat eivät opiskelijabudjetillakaan ole päätä huimaavia, joten kaikin puolin mukava, käytännöllinen ja toimiva merkki. En lähde vannomaan, että pysyn Kiehlsin parissa hamaan hautaan saakka - tällaisena ailahtelevaisena naisena tykkään kokeilla uusia juttuja - mutta ainakin tällä hetkellä olen todella tyytyväinen tähän merkkiin. Ainiin ja vaikka siltä tämä myyntipuheeni kuulostaakin, niin tämä ei ole mikään maksettu postaus ;)

Suosittelen käymään Kiehlsin pisteellä ainakin ilmaisessa ihoanalyysissä, se kestää 5 minuuttia ja siinä saa jo jonkin verran tietoa omasta ihostaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)