keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Reikäinen raitaneule

Muutamat kesäisemmät asukuvat pyörivät vielä kuvakansioissa, yritetään saada ne nyt tännekin ennen lumen tuloa ;)

Pitemmittä puheitta, tässä tulisi asua parin viikon takaa, kun aurinko paistoi ja jalassa ei tarvinnut pitää sukkia! Neulekin sai olle reikäinen, eikä kylmä tullut! (Huom, reiät olivat neuleessa sen jo ostaessani, kuuluu siis kai asiaan.. ;))







Harmikseni, olen joutunut heittämään kaikkia ballerinani pois ja pian perään menevät myös nuo Korsin baltsut. Olen tykännnyt Korsin pari vuotta sitten ostamistani ballerinoista, mutta valitettavasti parin vuoden käytön jälkeen ne ovat jo melkeinpä lahonneet kasaan. Kannat ovat kuluneet täysin, samoin kuin varvaspuoli. Veikkaan, että pohja on tehty väärillä mittasuhteilla, nimittäin juuri niissä kohdissa, missä kuuluisi olla vahvennus (kuten kantapäissä) ei sellaista ole. Pohjassa menee siis ns. pehmennyksiä laineiden muodossa (selitänköhän tätä hyvin) ja ne on jätetty niin, että pehmennykset/vahvennukset peittävät vain noin 90% pohjasta.
Nämäkin joutavat siis roskiin, heti kun en enää niitä tarvitse. Päätin nimittäin kuluttaa ne nyt täysin puhki, ennen kuin on pakko siirtyä nilkkuriaikaan. Harmi, tämä nimittäin tarkoittaa sitä, että keväällä on edessä ainakin kaksien ballerinojen ostaminen! Ehkäpä hankin nyt ne paljon hehkutetut Burchit, jospa ne kestäisivät hitusen paremmin kuin tähän asti omistamani ;) Toisaalta, mistä sitä tietää, ehkä mä vain astun oudosti?

Asu oli siis simppeli, kuten mulla aina. Hauska yksityiskohta ovat juurikin nuo hauskat "reiät" selkäpuolella, jotka on yhdistetty napeilla. Viihdyn tuossa neuleessa muutenkin hyvin, se on pehmoinen, siinä on 3/4-hihat ja se on sinivalkoraidallinen. What's not to like?

Neule - Zara
Farkut - Bershka
Ballerinat - Michael Kors
Laukku - Mulberry
Aurinkolasit - Global
Käsikorut - Lindex, Nomination

PS. En tiedä pitäisikö olla imarreltu vai erittäin häpeissäni, kun eräs kaveri tuli ja sanoi "hei ootko käynyt kampaajalla, tosi makea liukuvärjäys!". Hmmmm, ihan juurikasvua tämä kyllä on, heh heh...

4 kommenttia:

  1. Haha, täälläkin on liukuvärjäys ihan omasta takaa :D Kuinka se kampaajalle meneminen onkin niin hankalaa ;) Ihana tuo neule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin se tuntuu niin vaikealta, etenkin kun uuteen asuntoon uppoaa rahaa vaikka kuinka paljon, niin ei sit kai vaan halua käyttää siihen :P Mut hei, jos tästä nyt kerran kehujakin saa niin mikäs siinä! Ja kiitos! :)

      Poista
  2. Tosi kiva asu! Simppeli mut just toi paidan selkäosa tuo siihen "sitä jotain" :) Suosittelen muuten hirveesti French Solen baltsuja! Mä oon joka vuosi heittänyt kesän päätteeksi kasan ballerinoja roskiin, mut tänä vuonna ostin parit French Solet ja ne on säilyny lähes uudenveroisina, kuukausien ahkerasta käytöstä huolimatta. :) Tosin, itekkin ajattelin ens vuonna vihdoinkin ostaa ne paljon hypetetyt Burchit monen vuoden haaveilun jälkeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anne-Mari! Niin totta, oon kyl itsekin kuullut vain hyvää french solesta, niin katsoo jos ostaisi vaikka toiset niiltä ja toiset burchilta, eikös ne ollu kuitenkin halvempiakin; niissä olisi sitten hintalaatusuhde kohdillaan :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)