sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ensimmäiset kesäostokset

Kaupat ovat pullollaan mitä ihanimpia kesävaatteita ja kaupungilla pyöriskellessä meinaa pää mennä pyörälle! Olen joutunut ihan tietoisesti toppuuttelemaan itseäni, jotten ihan menisi ruodusta, nimittäin sitä matkakassaa pitäisi kerryttää. Pari sortumista olen kuitenkin itselleni luvannut ja ne ovat oikein onnistuneet sortumiset. Noh, myönnettäköön, että tilasinhan mä Mango Outletista aikamoisen kasan vaatteita, mutta (onneksi) jouduin palauttamaan melkein kaiken, kun koot eivät natsanneet..


Yhdet sopivankokoiset shortsit löytyivät Outletin tilauksesta ja ne olivat nämä bukleeshortsit. Kesäisin rakastan käyttää shortseja, ne ovat niin helpot ja niitä voi hankkia vaikka missä eri tyylissä. Yhdistäminen ei siis ole mikään ongelma. Äidin kanssa juuri puhuimme shortsi-innostuksestani viime vuonna ja kertoessani hänelle tästä rakkaudestani shortseja kohtaan ei hän voinut käsittää, miten voin liikkua kaupungilla shortseissa. Hänellä oli kuitenkin mielikuva ihan vain niistä lyhyistä farkkushortseista, mutta nähdessään kesän mittaan mulla erilaisista materiaaleista tehtyjä shortseja, ymmärsi hänkin shortsimuodin päälle ;) Nämä valkoiset bukleeshortsit tulevat olemaan ihan täydelliset mikäli haluaa vähän siistimpää lookkia. Ilmat ovat nyt parina päivänä hellinneet niin, ettei mene varmaan aikaakaan, että saan nämä jalkaani!


Toinen löytöni oli ihana raidallinen siisti bleiseri Zarasta (varmasti erittäin yllättävää, että ainoat ostokseni ovat Mangosta ja Zarasta..). Olen tainnut ennenkin kertoa rakkaudestani raitoihin, eikä minkään raidallisen vaatekappaleen ohi mennä kaupassa hipeltelemättä. Tämä bleiska on ihanan rento, mutta kuitenkin siisti. Vielä vähän mietiskelen, minkä kanssa sitä voisi käyttää, mutten kyllä yhtään epäile etteikö tälle kuitenkin käyttöä tulisi. Haluaisin yhdistää tämän punaisen ja konjakinruskean kanssa. Kaapissa ei kylläkään ole mitään punaista, mutta eiköhän tämäkin vääryys tule vielä korjattua. ;)


Viikonloppu Oulussa meni nopeasti ohi, mutta erittäin hauskaa oli. Nyt olen taas junassa vähän väsyneempänä kuin toissapäivänä, kurkku on kipeä huutamisesta ja laulamisesta, hiukset haisevat rainbown lakalta (lainasin eräältä pojalta..) ja aivot toimivat vähän hitaalla; toisin sanoen eilen oli hauskaa!

Nyt kotiin odottelemaan huomista musteen hakkausta ja poikaystävän tuloa Helsinkiin, niin kesäloma voi virallisesti alkaa! Työntäyteinen loma, mutta loma kuitenkin. Ihanaa viikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)