tiistai 6. toukokuuta 2014

Kesän odottelua

Samalla kun kiroaa ulkona olevaa kylmyyttä ja odottelee sormet ja varpaat ja polvet ristissä kesää, niin voi tunnelmoida kaikkia kesäjuttuja, joita on ikävä. Tuntuu, että kaikki kesäjutut on ihan käden ulottuvissa, mutta ihan vielä niistä ei saa kiinni. Pian, pian..


Kesäkarvakaverit. Itse olen juurikin se ärsyttävä vastaantulija, jonka on ihan pakko moikata jokaikistä vastaantulevaa koiramussukkaa, vaikka omistajien naamasta näkyykin täysi kyllästyminen. Maalla pääsee rapsuttelemaan isompiakin kavereita, kuten heppoja ja lehmiä. Toivottavasti tänäkin kesänä pääsee kaverustumaan monien eri karvakavereiden kanssa :)Kesäluonto. Luonnon ihailu kuuluu kesään erittäin suuresti! Nautin aina Suomen ja Eestin luonnon ihailusta kesäisin, meillä on sitten kauneimmat maisemat. Meren tai järven äärellä oleminen auringonlaskussa, rentouttaa kenen tahansa. Suomen teitä pitkin ajellessa mummolaan, maisemien vilistessä tulee ajatelleeksi kuinka onnekkaita olemme, että Suomen luonto on juuri sellainen kuin on. Aina muuttuva ja erilainen.


Kesäasut. Jotkut pääsee syksyisin elementteihinsä neuleineen ja saappaineen, itse olen ehdottomasti parhaimmillani kesällä. Rakastan shortseja, ballerinoja ja erinäisiä kivoja toppeja. Kesägarderoobini koostuu sekä vaaleista ja värikkäistä, kuin myös tummansinisistä ja merihenkisistä asuista.


Kesäruoka: tuoreet perunat yrttien ja voin kera, raikkaat salaatit, kaikki eri marjat (voih ne marjat!), puistossa syöminen kavereiden kesken... Joko muillakin nousi vesi kielelle? Eikös uusia perunoita ole jo jossain saatavilla?


Erinäiset kesäjuhlat, joihin kuuluu lakkiaisia, rippijuhlia, häitä, synttäreitä, vauvakutsuja ymsyms. Kesällä kaikki on juhlimisen arvoista, sen kun kaverit koolle ja kaupan kautta puistoon "juhlimaan"! Jos on onnekas niin kesän aikana pääsisi juhlimaan edes yksiä häitä, ovat ne vaan niin ihania!

Kuvituksena oli edelliskesältä kuvia, tänä kesänä olisi suunnitteilla ainakin äiti-tytär-matka Tallinnaan kulttuurin äärelle, romanttinen ulkomaanmatka ja yhdet häät. Toivottavasti pääsee myös viettämään erinäisiä puistossaistumis-iltamia, grillaamisia ja minikesämatkoja. Odotan myös Kaivarissa käveleskelyä, Aurinkolahden Kampelassa kahvittelua, auringonlaskussa pussailua ja naurukohtauksia kavereiden kesken. Niistä kaikista on nimittäin kesä tehty.

Kesä tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)