lauantai 24. toukokuuta 2014

Asua tuulisesta Oulusta

Oulussa oli viime viikonloppuna aivan ihana ilma ja aivan ihanan lämmintä, mutta kaupungille ominaiseen tapaan, siellä tuuli ihan hulluna! Yritettiin siis ottaa asukuvia, mutta eihän tuossa tuulessa tule asiasta mitään. Siihen kun lisää sen, että unohdin aurinkolasit kämpille, niin asukuvista tuli aika koomisen näköiset.


Tämä oli muuten eka kerta, kun lähdin ulos bleiserissä ja ballerinoissa! Jotkut tykkäävät talvi- tai syksypukeutumisesta, itseäni mikään ei innosta niin paljon kuin bleiserin päälle vetäminen kesällä. Nythän ilmat ovat olleet jo niin ihainnolliset, ettei edes bleiseriä ole tarvinnut! Olenkin nyt mennyt ympäriinsä ihan vain shortseissa. En voisi enempää nauttia elämästä. Kesä on ehdottomasti mun aikaa, olen silloin paljon onnellisempi, hymyilevämpi ja iloisempi. Näistäkin huomaa, että hymy on aika herkässä!


Käytiin Oulussa aamupalalla Bisketti-kahvilassa, jos olette Oulussa käymässä niin ehdottomasti suosittelen kyseistä kahvilaa! Leivoksia ja voileipiä löytyy jos jonkinmoisia, eikä täytteissä ole todellakaan pihistetty. Vaikka leivospalatkin ovat varmaan kolme kertaa isommat kuin Helsingin kahviloissa, niin hinnat ovat silti todella huokeat. Itse söin ruisleivän mozzarellalla, pestolla ja tomaatilla, täytteitä oli ihan hurjasti ja leipä oli todella iso ja maksoi päälle 4 euroa. Kannattaa siis ehdottomasti käydä!

Asusta sen verran, että olen vihdoin löytänyt täydellisen valkoisen teepparin. Olen käyttänyt sitä nyt ihan hurjasti ja voisin melkeinpä asua siinä. Juuri sopivan löysä, vähän avonaisempi kaula-aukko ja ihanaa materiaalia. Täydellinen löysäilyvaate! Teeppari on siis Zarasta ja se on 100% lyocellia eli tosi miellyttävän tuntuinen päällä.

Eipä siitä asusta muuta sanottavaa sitten olekaan, erittäin perusasu, jollaisessa viihdyn melkein parhaiten arjessa. Välillä tuntuu hassulta laittaa blogiin asuja, joissa on vain t-paita ja farkut, mutta toisaalta itse tykkään eniten blogeissa näistä arjen "tylsistä" asuista, sillä niitähän tulee eniten käytettyä. Supersuosituista high-fashion blogeista on ihan kiva hakea inspiraatiota ja niistä on kiva katsoa kauniita kuvia, mutta yleensä niiden asuja on vaikea soveltaa omaan vaatekaappiin. Perusasuihin löytyy usein materiaalit omastakin kaapista, joten siksi etsinkin inspiraatiota yleensä pienemmistä blogeista, joissa asut ovat vähän maanläheisempiä.

Paita - Zara
Farkut - Mango
Bleiseri - Zara
Huivi - Mulberry
Ballerinat - Tommy Hilfiger
Laukku - Louis Vuitton

Itse alan nyt siirtymään unten maille, huomenna kun on taas kerran työpäivä, kaikille vapaapäivää viettäville, ihanaa kesäsunnuntaita ja kannustetaan se Suomi voittoon! Kyllä me nyt yhet venäläiset selätetään, eikös? Go Leijonat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)