perjantai 9. toukokuuta 2014

Kesäisiä asuja

Kesän odottelu-teemalla jatketaan. Katselin jo valmiiksi joitain ihania kesäasuja ja innostuin tekemään muutaman kollaasin tänne bloginkin puolelle. Näiden kollaasien teko on kyllä vaarallista puuhaa, tekee nimittäin mieli laittaa ostoskoriin ihan kaikki näistä kollaasien tuotteista..



Mekko, Ballerinat, Käsikoru, Laukku - Mulberry

Raitamekko on melkein must-hankinta kesäksi. Olen saanut itselleni jo pakkomielteen raitamekon hankkimisesta (tai noh, kaikki raidallinen toimii oikeastaan..). Voin niin nähdä itseni jossain rennossa raitamekossa köpöttelemässä ympäri kaupunkia ballerinoissa. Zarassa törmäsin yhteen melko täydelliseen yksilöön, mutten vielä napannut sitä mukaani. Saa nähdä joudunko kuitenkin hakemaan sen jossain vaiheessa..



Maksimekko, Pikkulaukku, Avokärkiset avokkaat, Korvakorut

Kaikille taitaa olla jo selvää, että tämän kesän juhla-asu on ehdottomasti maksimekko. Itsekin olen yrittänyt etsiskellä itselleni jotain kivaa maksia ihan arkikäyttöön, mutta eihän tällaiselle tapille löydy mitään.. Olen kyllä päättänyt, että jos se täydellinen yksilö tulee vastaan, niin käyn sitten vaikka lyhennyttämässä helman. Pakko saada maksimekko! Tämä keltainen yksilö olisi aikamoinen piriste mihin tahansa kesän juhliin. Asusteiksi vain nudet asusteet, jotka sopivat keltaisen kanssa aivan täydelliset. 





Sitten melkeinpä lemppariasuuni, asu joka on lähimpänä sitä jokapäiväistä kesäasua. Toivottavasti tulen kuluttamaan kesällä paljon hameita ja shortseja, ballerinoja ja tennareita ja niitä ihanaakin ihanampia raitapaitoja. Tuollainen pieni olkalaukku olisi kesäksi kyllä hankittava. Tuo Michael Korsin yksilö olisi juuri sopiva, mutta haluaisin vähän ruskeamman sävyisen. Konjakinruskea menisi kaikkien kesävaatteiden kanssa kuin nenä päähän ja tuollainen pienempi laukku on vaan kätevin kesällä, kun mukana ei tarvitse olla kuin muutama juttu.

Mikä näistä oli teidän lemppari?

sisältää affiliate-linkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)