perjantai 16. toukokuuta 2014

Asu arkistoista

Kävin vähän läpi kuvia ja löysin sieltä tällaisen julkaisemattoman asun. Jätin asun kuvakansioiden maailmaan alunperin, kun kuvat olivat aivan liian valottuneita. Klassinen "onko ne asetukset kohdillaan?" - "joo on hyvät"- tapaus käynyt näidenkin kuvien kohdalla. Nyt ollessani junassa matkalla Ouluun päätin kuitenkin yrittää pelastaa edes pari kuvaa napsituista. Kyllä noista nyt jotain selvää ehkä saa! Ouluun mennessä hovikuvaajan asukuvauskoulutus jatkukoon.


Tämän enempää kuvia en sitten saanutkaan pelastettua jo ihan naamavärkinkin takia :D Asu on kuitenkin sellainen, jossa olen nyt keväällä viihtynyt aika paljon. Ei ihan bleiserikeli, ei ihan ballerinakeli, joten päälle nahkatakki ja jalkaan pinkit vansit. Toimii! Alla on tässä Espritin aleista löytynyt ohkainen neule, kun ajattelin että sille voisi tulla käyttöä sitten kesäiltoina. Mulla ei tommosia ohkasia kesäneuleita ole ollenkaan, joten tästä oli hyvä aloittaa! Heh, kuvasta saa ehkä sen kuvan, että neule jotenkin loppuu kesken kaiken, mutta siinä on siis pari leveämpää sinistä raitaa keskellä ja sitten sivuilla valkoiset raidat.


Näitä söpötyksiä en olekaan ehtinyt blogissa esitellä. Äitiseni nappasi ne mulle Hullareilta, kun osti itselleen samanlaiset. En varmaan itse olisi tällaisia valinnut, mutta kun äiti ne eteeni laittoi niin olin kyllä myyty. Nää voi yhdistää mihin vaan, ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Ja tuo värihän on aika herkku. Näitä tulee varmasti kesällä käytettyä enemmänkin.

Tällaiset pikaterveiset siis, nyt olen tosiaan matkalla Ouluun vähän juhlimaan. Ihanaa kun pääsee pitkästä aikaa kunnolla laittautumaan! Mekko päälle, korkkarit jalkaan ja kiharat päähän. Ostin jopa ensimmäistä kertaa elämässäni irtoripset. Ei mitään hajua mitä niiden laittamisesta tulee, joudunko kuitenkin menemään luomuripsillä. Ensi viikko on aika jännä moniltakin osin, mutta niistä sitten myöhemmin ;) Instagramia seuraavat pääsevät varmasti mukaan viikonlopunkin rientoihin, kun en varmasti tänne ehdi, mut löytää sieltä siis nimimerkillä @kellikor.

Nyt kun juna vähän tyhjentyi matkustajista, eikä takana olija pelaa enää Candy Crush Sagaa (äänet päällä !!) niin voisin yrittää vähän ummistaa silmiäkin. Ihanaa viikonloppua sinne ruutujen toiselle puolelle! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva asu! Tuollaiset Vansit olisivat tervetulleet omaankin kenkähyllyyni, pientä vaihtelua consseille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari! Noi vanssit on oikeesti tosi ihanat ja tooodella mukavat jalassa :)

   Poista
 2. Ihana!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)