sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äideistä parhain

Äitienpäivää vietettiin mukavan leppoisissa merkeissä. Minä ja äitini ollaan siitä hyvin samanlaisia, että viihdytään hyvin kodin omissa oloissa, joten tällaiset pyhäpäivät menee aina leppoisasti kotona rentoillen. Eilen katsottiin Euroviisuja yhdessä viiniä siemaillen (äiti rakastaa euroviisuja..), joten jäin yöksi jotta sain aamulla sopivasti herätettyä aamulla kakkukahveilla. Päivä jatkui nokosilla, syömisellä, ulkoilulla, syömisellä ja telkkarin katselulla ja ainiin vielä syömisellä.. Nyt on kyllä maha niin täynnä, etten voi edes katsoa kakkupaloja viikkoon.


Äiti tykkää marjaisisista ja raikkaista kakuista, joten tein mansikkajuustokakkua marjakuorrutteella. Kakku oli erittäin hyvää, vaikka itse sanonkin. Sopii erinomaisesti kesään, kannattaa kokeilla! Resepti löytyy täältä.Äiti sai jopa kahdenlaisia kukkia, sekä luonnosta poimittuja, että ihan ostettujakin. Heh, onneksi oli tuo ruusuruukkukin, vuokoista kun ei paljoa iloa valitettavasti ole, pysyvät nimittäin elossa vain muutaman tunnin. Äiti vaikutti olevan erittäin iloinen kukista ja lahjoistaan, mutta epäilen että eniten hän nautti kun sai ihan rauhassa olla perheen kesken ilman kiirettä minnekään. (Ja että paapoin häntä koko päivän..)

Arvostan äitiäni enemmän kuin ketään muuta. Äiti on vahvin ja ahkerin ihminen ketä tunnen; kerron äidilleni suurimman osan elämästäni, koska hän on ainoa ihminen, jonka mielipiteeseen luotan täysin. Tiedän, että äitini ei säästä sanojaan, vaan kertoo aina rehellisesti mitä mieltä on päähänpistoistani. Vaikka äidin rehellisyys saattaa välillä ärsyttääkin, niin hän on silti se henkilö, jolle kerron aina ensimmäisenä sekä huolistani, että iloistani. Äiti on myös erittäin hyvä ystävä, me viihdymme keskenämme erittäin hyvin ja samanlaisen luonteen vuoksi huumorintaju osuu hyvin kohdilleen. Äiti on myös kuin kallio, mikään ei häntä paljoa hetkauta. Ei edes tatuoinnin hankkiminen mun kanssa. Toisaalta äiti on myös erittäin herkkä ja häneltä olen luultavasti omankin herkkyyteni perinyt. Hän on maailman paras äiti, ihan vaan koska on mun äiti :)

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, te olette ehdottomasti maailman tärkeimpiä ihmisiä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)