sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Asu (teko)nahkatakilla

Asukuvia ei täällä ole kummemmin näkynyt viime aikoina, johtuen inspiraation puutteesta. Viimeisen kuukauden olen laittanut päälleni joka aamu jotain tylsääkin tylsempää. Neuleisiin alkaa olemaan jo hirveän kyllästynyt ja aamuisin katson vain vaatekaappiini ja sanon blehh. Pukeutumisen vastenmielisyys johtuu tästä kaudesta, olen nimittäin joka vuosi tähän aikaan ihan tylsistynyt. Haluaisin vain vetää jo päälleni kesävaatteet ja sipsutella ulkona ballerinoissa ja bleiserissä!Pientä iloa aiheutti kylläkin uusin ostokseni Zarasta. En tiedä miksi. mutta mua on aina viehättäneet chicit naiset, jotka näyttävät hyviltä nahkarotseissa. En itse ole kuitenkaan ikinä uskaltanu hankkia lyhyttä nahkatakkia siinä pelossa, etten osaisi käyttää sitä. Tämä yksilö oli kuitenkin vertaisiaan paljon huokeammalla hinnalla, joten päätin ottaa takin kotiin mietintään.

Aika pitkään pohdin palauttaako takki vai ei, enkä ole vieläkään täysin varma tykkäänkö siitä vai en. Perjantaina päätin kuitenkin kokeilla miltä takki tuntuu, kun menin vähän asioille. Laitoin alle luottopaitani, johon turvaudun aina, kun en ole varma jostain. Asu on siis aika tylsä muuten, mutten halunnutkaan saada päätäni liikaa pyörälle :D


Kuten sanottu, vähän olen vieläkin ihmetyksissäni tästä takista ja mitä sillä tekisin, mutta joku pieni ääni päässäni on kuitenkin aika ihastunut takkiin ja siksi se saa jäädä. Välillähän on ihan hyvä astua pois mukavuuspiiriltään ja kokeilla uusia asioita ;) Sitäpaitsi, tämä on aika täydellinen juuri tähän kauteen, kun on koko ajan liian kylmä tai kuuma laitoit sitten mitä tahansa päälle.

Ps. Jotain muutakin kuin takki on tässä kuvassa uutta, siitä myöhemmin lisää paremmilla kuvilla ;)

4 kommenttia:

 1. Upea asu!:) Kivan näköinen tuo paita!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ja toi huivi on tosi lämpimän näköinen :)

  http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ottilia, ton huivin ansiosta mä voin käyttää tota takkia jo ku muuten ois kyl ihan liian kylmä :P

   Poista

Kiitos kommentista! :)