maanantai 1. huhtikuuta 2013

Mitä löytyy laukustani?

Hyvää huhtikuun ensimmäistä! Mua ei olla (onneksi) jekutettu ollenkaan tänään, oon nimittäin maailman helpoin jekutettava. Muistan, kun eräänä vuonna äitini huusi parvekkeella, että ulkona on karhu. Ihan siinä meidän pihalla. Menin partsille ja olin ihan äimänkäkenä, että miten karhu on eksynyt meidän kaupunkiin. En edes ihmetellyt kun en löytäny karhua. Ajattelin vaan, et se on jotenkin tosi hyvin soluttautunut sinne metsikköön. Etsin karhua vaikka kuinka kauan sieltä pihalta, kunnes rupesin kuulemaan aikamoista räkätystä takaatani..

Tänäänkin koneelle mentäessä ajattelin mielessäni, että blogeja lukiessa pitää sit muistaa et on aprillipäivä. No enkös heti ekana meinannu tipahtaa tuolilta lukiessani PS. I Love Fashionin uusinta postausta...

No päivän varsinaiseen aiheeseen, eli mitäs minun laukustani löytyy aina? Olen aikamoinen hamstraaja mitä tulee laukussa kannettaviin asioihin, eli aika usein pitää tehdä laukun puhdistusta. Sieltä löytyy aina kuitteja, lippusia, monia eri huulirasvoja ja -kiiltoja jnejne...No mitä kaikkea siellä sitten päivittäin kulkee mukana? Ei mitään erikoista, vaan ihan samaa mitä suurimmalla osalla on laukussa.

- Lompakko, avaimet ja puhelin ovat peruskauraa, jotka löytyy kaikilta luultavasti. 
 Lompakko on muutama vuosi sitten saamani Furlan lompakko ja tykkään siitä todella paljon. 

- Meikkejä mulla ei oikeastaan kulje mukana. Ehkä saatan välillä ottaa puuteria mukaan, mutta pärjään todella hyvin kunhan mulla on huulivoide ja huulikiilto mukana. Blistex unohtui kuvasta, mutta sekin kulkee usein mukana, sillä huulet rohtuu aika helposti etenkin näin talvella.

- Käsirasva pitää olla aina mukana, sillä käteni kuivuvat todella nopeasti ja kun niin käy, en pysty koskemaan mihinkään, sillä kaikki tuntuu todella epämukavalta käsiä vasten. 

- Mukana kulkee aina myös kalenteri ja jokin kirja. Tykkään lukea metromatkoilla, ettei tule tylsää. Tällä hetkellä laukussa kulkee The Rules of Life.

- Jotta hampaat pysyy kunnossa, niin laukussa pitää olla myös purkkaa ja fluoritabletteja, joita otan aina ruoan jälkeen.

Tosiaan, päivästä riippuen näiden lisäksi laukussa kulkee myös penaalia, koulukirjaa, muistilehtiötä ja läppäriä, mutta niinä päivinä jätän kyllä Speedyn suosiolla kotiin. Se saattaa kärsiä muutenkin jo ihan tarpeeksi, joten koulupäivinä se saa ihan ansaitun vapaapäivän :P

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, uteliaana aina luen innoissani mitä muut kantavat laukuissaan;) Mistä tuo ihana rusettiavaimenperä mahtaa olla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itekin tykkään kyl näitä lueskella :) Rusettiavaimenperä on Ordning&Redan, en tiedä löytyykö mallistosta enää, mutta saattaisihan ollakin :)

   Poista
 2. Minuakin on aina pienenä huijattu Aprillipäivänä, enkä tänäänkään tajunnut edes päivän olemassaoloa ennen Lindan postausta :D

  Nämä laukkupostaukset ovat aina kivoja! Minulta löytyy myös pupukorvat valkoisina ja vieläkin joku aina hämmästelee niitä, kun kaivan puhelimen esiin. Pitäisi kai vaihtaa ne pian, ettei puhelimeni herättäisi aina niin paljon huomiota :D

  VastaaPoista
 3. Hah, mä saatan tajuta kyl, mut silti mä aina uskon kaikkien jekkuja :P

  Joo, kyllä munkin pupunkorville nauretaan aika usein, mut mun mielestä ne on söpöt! Mut joo ei kyl aina jaksais kaikkien ihmettelyä :D

  VastaaPoista
 4. Sulla on aivan ihana blogi jäin heti koukkuun! :)


  http://llovewantneed.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)