torstai 11. huhtikuuta 2013

Hullaripoimintoja to-su

Vähän myöhässä ollaan joidenkin tämänkin kollaasin tuotteiden osalta, mutta tällaisia juttuja ottaisin mieluusti kaappiini, jos olis tosi paljon rahaa ;)

-Ted Bakerin korvikset multa löytyykin hopeisina, mutta nää kullanväriset kummittelee aina vähän väliä mielessä, niin kauniit ne ovat. (Torstai)
- Tangle Teezer on kyllä pakko hakea lauantaina! Olen jo pitkään halunnut nähdä, mistä tämä kaikki hehkutus on peräisin ja kerran tämän näin halvallakin saa, 
niin ei ole mitään syytä olla hankkimatta! (Lauantai)
- Gantin pyyhkeet loppuivatkin jo nettikaupasta (ja veikkaisin, että myös myymälöistä), mutta hyvä vaan niin, koska ylimääräistä rahaa ei olisi nyt laittaa pyyhkeisiin. Olisin nimittäin varmasti sortunut jos olisin herännyt niin aikaisin... (Torstai)
- Urheiluvaatteet on aina niin kalliita, joten tällaiset tarjoukset ovat aina tervetulleita. Niken t-paita olisi myös ihanan purkanvärinen. (Perjantai)
- Collegehousuja kaipaisin kipeästi! Omistan vain yhdet collegehousut, joten aina kun ne on pesussa, kotona viiletellään pyjamahousuissa :D Nuo Puman yksilöt näyttävät tosi kivoilta, toivottavasti olisivat tarpeeksi pienikokoiset. (Perjantai)
- Filippa K:n raitamekko on juuri sellainen, mitä etsisin! Tai no etsisin ehkä tummansinisillä raidoilla, mutta toisaalta, jos tämä on todella kiva päällä, niin en anna mustien raitojen haitata. (Perjantai)

Eilen teinkin jo pari löytöä, hups. Tänäänkin joudun menemään sinne hulluuden keskelle, kun yksi eilisistä ostoksista on palautettava, joten toivotaan ettei mitään hurjan kivaa löytyisi. Toisaalta meinasin jo eilen saada hermoromahduksen siitä väenpaljoudesta, että taidan aika nopeasti mennä vaan lähimmälle kassalle ja sitten nopeasti pois..

Olettekos te tehneet Hullarilöytöjä jo? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)