maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hullareitten poimintoja keskiviikolta

Hullujen Päivien katalogi on nyt katsottu moneen kertaan tarkkaan läpi ja omat poiminnat on laitettu netin muistilistalle. Yllättäen tällä kertaa löysin yhtä jos toistakin Hullarivalikoimasta ja nyt onkin tärkeät mietinnät meneillään. Kaikkea ei nimittäin voi saada ;)


- Filippa K:n raitapaita täydentäisi ammottavan raitapaitatyhjiön vaatekaapissani. 
Hintakin on todella mukava, laadun huomioon ottaen.

- Tommy Hilfigerin raitapaita on vähän rennompi, mutta näistä kahdesta olen ehdottomasti enemmän Filippa K:n paidan kannalla.

- Casa Stockmann-malliston petivaatteet ovat aivan ihanat! Tykkään tosi paljon kuviosta ja väristä, mutta toisaalta, jos petivaatteita lähden hankkimaan, niin sitten valitsisin mieluummin..

-.. Lexingtonin ihanat raidalliset petivaatteet
 Kauniit ja laadukkaa, eikä hintakaan ole päätähuimaava! 

- Täydellisen rakastunut olen Ted Bakerin laukkuun! Tarvitsen ehdottomasti vähän isomman koululaukun, mutta tällä hetkellä ei budjetti anna periksi ostaa mun unelmalaukkuja. Tämä olisi aivan ihana, eikä edes mitään "tyytymislaukku". Pelkään vain, että laukku on liian pieni, eli pitää ehdä vähän livekatsastusta.

- Lisäksi rakastuin täysin Ralph Laurenin ballerinoihin, jotka ovat myöskin keskiviikkona. Ne ovat juuri täydellisen väriset ja malliset. Jäivät vain nyt kollaasista vahingossa pois.

En kuitenkaan ihan kaikkea haluamaani saa ostaa, vaikka kuinka huokeita hintoja olisikin. Tällä hetkellä listan päässä ovat Bakerin laukku ja Filippa K:n paita. Jos laukku ei olekaan hyvä, niin silloin voin ehkä luvata itselleni jotain muuta listalta ;)

Muilta päiviltä ei niin paljoa löytynytkään, mutta (valitettavasti) jotain kuitenkin. Palataan niihin juttuihin vielä myöhemmin ;)

2 kommenttia:

  1. Mulle kans tuo Filippa K! Pakko mennä hakee (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pitääkin mennä aikaisin, oon nimittäin aika varma, et aika moni on samaa mieltä meidän kanssa :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)