perjantai 23. marraskuuta 2012

Clarks Kemble Biscuit

Olen etsinyt täydellisiä nilkkureita jo kauan. Viime kuussa näin Clarksin kaunokaiset kanta-asiakastarjouksessa Stockalla ja ihastuin niihin erittäin paljon. En kuitenkaan silloin voinut ostaa kenkiä budjetista johtuen, joten jouduin jättämään kaunokaiset hyllylleen :/

Nilkkurit jäivät kuitenkin niin paljon vaivaamaan päätäni, että tässä kuussa, palkkapäivän koittaessa, oli pakko käydä kotiuttamassa nilkkurit!


Olen kyllä todella iloinen, että päätin nämä kotiuttaa. Vaikka se hinta kirpaisi aika paljon, niin tulin siihen tulokseen, että nämä tulevat kestämään vuosia. Loppujen lopuksi, H&M:ltä voi ostaa joka puolen vuoden välein huonolaatuiset nilkkurit, laittaa niihin pohjiin paikat ja korkolaput ja parin vuoden päästä huomaa, että kenkiin on käyttänyt yhtä paljon rahaa kuin tähän yhteen hyvään pariin. Näitä ei muuten tarvitse käyttää edes suutarilla, kun pohjat on valmiiksi hyvät Suomen hiekoitettuja teitä ja liukkaita asfaltteja varten. Varmaan jossain vaiheessa pitää käyttää korkolappuja vaihtamassa, mutta ainakin tämän vuoden voi mennä noilla mitä niissä on valmiiksi :)


Tottakai uudet kengät tarvitsevat paljon hellää huolenpitoa ja hoivaa, mutta valitettavasti halailu, silittely ja pusuttelu ei riitä. Ostin siis sekä suihkeen, joka suojaa lialta ja kostealta, että tuollaisen voiteen jolla voi rasvailla nahkatuotteita, jotta ne saa kiiltämään paremmin. Tuo on hyvä siitä, koska se on väritöntä, joten voin laittaa sitä kaikille nahkalaukuilleni ja -kengille :)

Eivätkö olekin täydelliset? :) <3

4 kommenttia:

 1. Tosi upeat, kyllä nyt kelpaa tepastella! :) Paljon noilla kaunokaisilla oli hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on mustakin kyl ihanat<3 mä maksoin niistä 140€ mut muistaakseni näin et ne oli footwayllä aika reilussa alennuksesta :) ei vaan ollu siellä mun kokoa enää jäljellä :/

   Poista
 2. Upeet!! Mitä maksoit niistä =)? Meiltä saa nuo 100 eurolla footway.fi sivuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Maksoin 140€ niistä. Huomasin kyl, et ne oli footwayllä halvemmat, mut valitettavasti olin koot loppu :/

   Poista

Kiitos kommentista! :)