perjantai 23. marraskuuta 2012

Toteuta Pikkujouluasu nmr. 3

Tänään on ollut ainakin tähän mennessä ehkä kuukauden laiskin päivä. Heräsin puoli kahdelta (taitaa olla eka kerta koko elämäni aikana), söin aamupalaa ja tulin tänne porukoille pitämään iskälle seuraa :P Tehdään isin kanssa varmaan tortilloja myöhemmin! Tekisi mieli leipoakin, mutta saa nyt nähdä jaksanko, kun on näin rentouttavan laiska päivä meneillään :)


Tässä siis kolmas asu Pikkujouluasuista. Ihanan selkeä ja Jouluinen :) Löysin vihdoinkin helmikorun! Lindexin yksilö on tosi kaunis, eikä maksa paljoa. Haluaisin lisätä vielä asuun ykisinkertaisen helmikaulakorun, mutta niitä löytyi vain aitoja ja ne ovat aika kalliita. Mutta kuten sanoinkin jo yhdessä asupostauksessa, helmiä löytyy varmasti mummun tai mamman kaapilta tai sitten vintagemyymälöistä :)

Ja toi essien kynsilakka kummittelee mua vieläkin. Ei voi olla noin täydellinen sävy! Täytyy kyllä odotella vähän aikaa, sillä tein juuri tilauksen FeelUniquelle, enkä haluaisi sieltä tilata vain yhtä kynsilakkaa :P Minäpä käyn nyt koiran kanssa lenkillä ja jatkan sitten laiskotteluni parissa :)

Ps. Kiitos kauniista sanoistanne edelliseen postaukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)