torstai 15. marraskuuta 2012

Valmiina talveen

Olen etsinyt pitkää lämmintä talvitakkia jo parin talven ajan. Olen tähän asti kulkenut ne kylmimmät pakkaset laskettelutakillani. Niinkin paljon kuin rakastan pinkkimustaa laskettelutakkiani, niin ei se kuitenkaan ehkä maailman siistein takki ole kaupungilla käytettäväksi. Halusin siis ehdottomasti erittäin lämpimän untuvatakin, joka peittäisi pepun ja jossa olisi huppu. Suurin osa takeista mitkä täyttivät kriteerini olivat turhankin hienoja, sillä halusin kuitenkin (suomalaiseen tapaan) vähän pelkistetymmän. Lopulta turhauduin ja päädyin parhaimpaan vaihtoehtoon.Tämäkin on ehkä vähän liiankin hieno makuuni, mutta tykkään tämän väristä, tykkään karvasta ja tykkään siitä, että se on tarpeeksi pitkä, eli sen alla voi pitää mekkoakin. Eli jos menee juhliin talvella, niin ei tarvitse palella villakangastakissa, vaan voi pistää tämän päälle.

Eli nyt olen siis pakkasiin valmis! Päätin nimittäin olla ostamatta tänä vuonna Uggit vaikka kuinka niitä halusin. Muistin, että mulla on yhdet Guessin saappaat, jotka on kanssa todella lämpimät, joten tämän talven saa vielä pärjätä niillä.

Tämä ei kyllä tarkoita sitä, että ne pakkaset saisivat tulla. Ei nimittäin haittaa, vaikken pääsiskään käyttämään takkia. Joskaan nyt en ainakaan palelisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)