sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Pikkujouluasuja

Pikkujoulujen kiireinen kausi on täällä! Pikkujoulut ovat siitä hauskoja asuinspiraation suhteen, että silloin saa kerrankin olla vähän rohkeampi. Pikkujouluihin voi laittaa glitteriä ja punaisia värejä, eikä kuitenkaan erotu joukosta! Kokosin vähän asuja, mitkä on vähän pyöriny mun mielessä nyt pikkujoulukauden aikaan. Meillä ei mitään varsinaisia pikkujoulujuhlia työpaikalla ole, joten en ehkä mitään näin juhlavaa pääse tänä vuonna pukemaan, mutta toivottavasti näistä on apua jollekin muulle! :)

Paljetit kuuluvat pikkujouluasuihin! En tiedä miksi, mutta jotenkin ihastun paljetteihin aina tähän aikaan vuodesta. Johtuisikohan sitten siitä pimeydestä ja kurjuudesta, että alkaa kaipaamaan vähän säihkettä ja kimalletta asuihin ;) 

Olen sen verran konservatiivinen, että mielestäni alaosan ollessa lyhyt, yläosan on oltava peittävämpi.  Ajattelen myöskin, että jos on kimalletta, niin asusteiden on oltava yksinkertaisia. Ja mikäs sen klassisempaa ja kauniimpaa kuin helmet! Kynsiin helmiäissävyä ja ihana yksinkertainen pikkujouluasu on valmis! Tämä asu kävisi itseasiassa ihan rentoihinkin pikkujouluihin vaikka kavereiden kesken :)




Pitsiä, peplumia ja glitteriä, what more can I say? Saattaisin melkein jopa olla itse vähän arka laittamaan näin rohkeaa asua, tässä saattaisi olla vähän liikaa? Toisaalta eikö pikkujouluasuissa ole juuri se pointti? More is more? Eli tämä on ristiriitainen asu itselleni, mutta silti tykkään siitä. Tällainen villi kortti -asu ;)


Kaikki eivät pidä hameista tai mekoista ja heille puvun housut ovat paras vaihtoehto pikkujouluihin! Itse rakastan käyttää mekkoja ja hameita, etenkin juhlissa, mutta olen aivan ihastunut tähän asuun. Aivan ihanan klassinen ja yksinkertainen. Tämän asun laittaisin päälleni heti miettimättä! Punaiset kynnet ja huulet kruunaa koko pikkujouluasun aivan täydellisesti! 


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: glittermekko! Jos äskeinen housuasu oli klassisen kaunis, niin tämä on taas ihan toista maata. Rakastan mustan ja kullan yhdistelmää, mutta asuissa sitä ei oikein pysty yhdistelemään paljoakaan. Arjessa ei nimittäin tule kultaa käytettyä asuissa ;) Tämä pikkujouluasu olisi täydellinen. Haluan kuitenkin vähän tuoda mekkoa maan pinnalle tuolta kultahipputaivaista yksinkertaisella silkkinauhalla rusetille sidottuna. Se myös toisi kaikki mustakulta-asusteet yhteen. Kengät ansaitsevat kyllä ehdottomasti ekstramaininnan! Eikö olekin kauniit! Kyllä se Stella McCartney vaan osaa ;)

18 kommenttia:

  1. Katoin heti et toi joulun väriä asukokonaisuus on ihan sun näkönen! :) Musta toi kultaa, kimalletta ja mustaa on aivan ihana!! Vielä kun olis niitä pikkujouluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään siitä ihan hirveästi! Pidetään omat pikkujoulut niin sais pukeutua :D

      Poista
  2. Joulun aikaan on kyllä kiva pukeutua kimaltavaan! Tuo musta paljettihame on upea! Satutko tietämään mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein nää kokonaisuudet polyvoressa, eli en keränny suomen sivustoilta vaatteita. Mut polyvoren mukaan hame ois semmoselta sivulta kun newlook.com :)

      Poista
    2. Ok, pidän siis silmät auki suomalaisten kauppojen suhteen. Tuolla newlookissa pitää vähän kyllä käydä fiilistelemässä! Tuollainen paljettihame olisi kyllä kiva, juuri yhdistettynä tuollaiseen pitkähihaiseen satiinipaitaan.

      Poista
    3. Katoin nyt vähän niin löyty ainakin nellyn sivuilta aika monenlaista mallia. Mut toi New Look toimittaa kyl suomeenkin, et jos siellä on just semmonen mistä tykkäis :)

      Poista
  3. Ihana toi eka asu! Mullekin paljetit on vähän villejä, mutta tänä vuonna aattelin ostaa paljettihameen, voitko kuvitella!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään ihan hirveesti tosta ekasta! Ja mäki näin zarassa muistaakseni paljettihameen ja se jäi vähän kummittelee. Sun kohalla on kyl pakko myöntää, et uskon vasta sit ku näen sen sun päällä ;)

      Poista
  4. Kivoja asuja kaikki :)

    Itse tykkään ekasta ja kolmannesta tosi paljon ajatellen itseni päälle! Kiitti inspiraatiosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on itseasiassa eniten munkin mieleen! Olepa hyvä, kiva jos sait niistä inspistä! :)

      Poista
  5. Tykkään tuosta Joulun Väriä-kokonaisuudesta niin paljon,että mun on pakko tehdä copycat jouluaattona tuosta! Nyt vaan metsästämään punaista peplum toppia,muut jo kaapista taitaakin löytyä :) Paitsi nuo Louboutinit olis kyllä paljon kivemmat kun mun Zaran korkkarit,hih;)

    VastaaPoista
  6. Toi on kyl aivan ihana tuo punanen peplumtoppi! :) Ja hih, Loubutinit menis nätisti kyl sen topinki kaa ku pohja matchais ;) joku päivä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistatko muuten mistä tuo punainen peplum toppi on? :)

      Poista
    2. Toppi löytyy newlook.com sivustolta :) eli täältä tarkemmin: http://www.newlook.com/shop/womens/tops/red-peplum-shell-top_262805560?extcam=AFF_AFW_Linking+via+Landing+Pages_Polyvore

      Poista
    3. Kiitos paljon, lähti tilaukseen;)

      Poista
  7. Oi kuinka kiva! Pistä sit kuvaa et minkänäkönen se on päällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)