lauantai 12. tammikuuta 2013

Aamiaista

Hyvinvoinnin vuosi on mennyt hyvin ja huonosti käyntiin. Näin lomalla ollessani en ole päässyt vielä mihinkään kunnolliseen rytmiin, joten esim kuntoilu on päässyt aika huonosti käyntiin. Aamiaiskulttuuria oon yrittänyt kyllä parantaa ja muutamana aamuna ainakin olen saanut erittäin hyvän aamupalan käyntiin. Muutamana siksi, koska tämä heräämisasia on vielä työn alla eli kunnon aamupalaa on saatu väännettyä vain niinä aamuina, jolloin on saanut nukuttua pidempään.

Kuten sanoin, muutamana aamuna olen kuitenkin saanut hyvän aamupalan laitettua. Löysin Korundin blogista kivan sämpyläreseptin, joka oli kuin suunniteltu mulle! Rakastan itsetehtyjä sämpylöitä, mutta mua ärsyttää kun niiden tekemiseen pitää varata puoli päivää. No näissä sämpylöissä meni valehtelematta 25 minuuttia ja olivat valmiita syötäväksi!


Itse lisäsin reseptiin vielä vähän hunajaa, ihan vain koska mielestäni se sopii hyvin sämpylöihin. Aamu pääsi kyllä erinomaisesti käyntiin tällaisella aamupalalla! Suosittelen näitä sämpyjä ihan huolella! Kannattaa muuten tehdä tuplataikina, tuolla Korundin reseptillä tulee nimittäin vain 6 sämpylää. Sopii hyvin tällaiselle, joka syö yksin aamupalaa, mutta perheelliselle ehkä turhan vähän ;)

Hih, oma äitihän on se, jolta kuulee aina totuuden. Hänen kommenttinsa nimittäin aamiaiseeni oli "missä proteiini?". Pitäishän se tähän mennessä jo tietää, että siihen voi aina luottaa, että meidän äidillä on aina jotain sanottavaa :D

Sunnuntaihan on erinomaisten aamiaisten päivä, niin kokeilkaa ihmeessä! Ihanaa sunnuntaita kaikille!  :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos, ihania ne kyllä olivatkin :)

  VastaaPoista
 2. Mä rakastan oma tekemiä sämpylöitä, mutta totta se että kun hiivalla leipoo niin aikaa menee.. :s Mutta näitä kokeilen seuraavaksi ja ihan tajuttoman herkullisen näkösiä :) Innolla odotan onnistuuko omat yhtä hyvin :D

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ainakaan riitä ikinä kärsivällisyys ja sit se vaivaaminen ja pyörittely ja kaikki, huoh! Mut nää on kyl niin pomminvarmoja, et näissä ei voi epäonnistua! ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)