maanantai 14. tammikuuta 2013

Aleostos Gantilta

Joulun jälkeen budjetti oli aika rajattu, joten välttelin alennusmyyntejä ihan tahalteen. Olen kuitenkin töissä kauppakeskuksessa, joten eräänä päivänä kiusaus kävi liian suureksi ja päätin käydä katsastamassa lempikauppani. Noh, pitihän se arvata, että pikapyrähdys koituisi kohtalokseni, nimittäin ensimmäinen kauppa mihin menin oli Gant ja noin 5 minuutin päästä olin jo takaisin omalla työpaikallani hyvin syyllinen ilme kasvoillani. Juuri kun olin päässyt puhumasta työkaverilleni, että nyt alkaa säästökuuri :D Voitte kuvitella työkaverin moittivan ilmeen, kun saavuin Gantin söpön pussukan kanssa töihin.. Hups!


Ei kai tästä ihanuudesta olisi voinut millään kieltäytyä. Rakastuin noihin röyhelöihin ja väriin ja raitoihin ja kaikkeen! Paidassa on pitkät hihat, eli saan käyttää sitä jo nyt! Minulla kävi tuuri, nimittäin kysyin myyjältä, että miten tällainen ihanuus on jäänyt (50%!!) aleen ja vielä minun koossa? Myyjä sanoikin, ettei se luultavasti olisi jäänyt aleen, mutta he olivat unohtaneet paidat varastoon ja olivat juuri sinä päivänä muistaneet laittaa nämä paidat esille. Myyjä uskoi, ettei seuraavana päivänä olisi varmaan ollut enää omaa kokoani jäljellä :)

Hih, omistan nyt ensimmäisen Gantin kauluspaidan! (Vaikkei tässä periaatteessa kaulusta olekaan ;))

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis! Rakastan röyhelöpaitoja, ne ovat niin naisellisia ja tämä on ihanan klassinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Sofia! Mäki tykkään röyhelöpaidoista, mutten oo jostain syystä vielä hankkinut yhtään. Tämä oli kuitenkin niin ihana ja tulee varmasti kestämään kauan :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)