torstai 3. tammikuuta 2013

Tervetuloa 2013

Olen ehkä vähän hassu, mutta olen sitä mieltä, että vuoden ensimmäinen päivä heijastaa koko tulevaan vuoteen. Täten ensimmäinen päivä tulisi viettää hyvin syöden ja hyvällä mielellä. Mikäli on tehnyt lupauksia uudelle vuodelle, olisi parasta viettää ensimmäinen päivä näitä lupauksia toteuttaen (esim käydä kuntoilemassa). Onneksi 2013 alkoi omalla kohdallani hyvin ja mikäli uskomukseni ovat totta, niin vuodestani pitäisi tulla erittäin hyvä! :)

Aloitimme aamun syömällä hyvin (makeasti). Loppupäivä menikin sitten rennoissa tunnelmissa ensin kotona lököille ja myöhemmin poikaystävän perheen luona pelaillen ja syöden. Erittäin mukava päivä oli kaiken kaikkiaan :)


Vohvelit ovat täydellinen aamupala! Harmi vaan, ettei ollut vaahterasiirappia, sillä se on niin namia. Hyvin nuo kuitenkin upposivat ihan perushillon ja kermavaahdonkin kera ;) Ilman lattea ei meikäläisellä lähde mikään aamu käyntiin eikä vuoden ensimmäinen päivä ollut mikään poikkeus.


Pöytää koristivat sekä vuosipäivälahjaksi saatu punainen neilikka ja uuden vuoden aatoksi tuotu vaaleanpunainen neilikka. Harvoin pöydällä on kukkia, mutta on se kyllä niin ihanaa silloin, kun niitä on :)

2013 on siis toivotettu tervetulleeksi erittäin rennosti ja makeasti :)

2 kommenttia:

  1. Oi tuota vaahterasiirappia pitääkin kokeilla vohveleiden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatttaa, niin enää et ihmettele miksi amerikkalaiset suurkuluttaa sitö :P

      Poista

Kiitos kommentista! :)