maanantai 21. tammikuuta 2013

Päivän asu 160113

Tahtomattani olen viettänyt blogivapaata nyt viikonloppuna. Paljon on nimittäin tullut puuhailtua ja etenkin kun parempi puolisko on täällä käymässä, niin en sitten niinä vapainakaan aikoina ole niin mieluusti ottanut sitä läppäriä esille ;)

Tässä nyt kuitenkin tulisi asua eräältä päivältä.Paita - Gant
Farkut - Filippa K
Kynnet - Essie, Aperitif
Käsikorut - Nomination ja Lindex

Uusi paita pääsi luonnollisesti heti päälle. Tykkään niin paljon tuosta paidasta, että halusin pitää asun muuten aika simppelinä, paita pääsi siis loistamaan ;) Hih, olin aika rohkealla tuulella, joten laitoin jopa punaiset kynnet. Hyvin sopivat vaaleansinisen kanssa :)

Nyt rupean "keskittymään" luentooni (Kehityspolitiikka ja kehitysyhteistyö; käsi ylös kuka istuisi täällä vapaaehtoisesti ;)).

Hyvää maanantaita, toivottavasti kaikilla on mukava päivä :)

4 kommenttia:

 1. Näytätpä kauniilta tossa ekassa kuvassa!:) Mun pitäisi olla nytkin tekemässä vaikka mitä kouluun liittyviä juttuja, mutta jotenkin kummasti löydän itseni vähän väliä lukemasta blogeja, selailemasta nettikauppoja jne... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuli ihan puna poskelle :) Hih, kummasti sitä aina vuoden alussa tekee lupauksia, että nyt olen ihan varmana ahkera koulun suhteen, mutta sitten se aina hiipuu se motivaatio jossain vaiheessa...

   Poista
 2. Vitsit miten ihana tuo paita onkaan! Pitää ihan ehdottomasti yrittää metsästää itsellenikin vastaava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Tykkään hirveesti itsekin :) Toivottavasti löydät itsellekin vastaavan :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)