perjantai 11. tammikuuta 2013

Tunnustuksia

Olen saanut viime aikoina muutamastakin blogista tunnustuksia ja olen ihan hurjan otettu kaikista. Olen todella iloinen, että uudesta blogistani on tykätty ja että näinkin lyhyessä ajassa moni on löytänyt tänne ja olen myös saanut monia uusia lukijoita, keitä ei vanhassa blogissa ollutkaan. Koska tunnustuksissa on aika sama idea kaikissa, niin laitan ne kaikki tähän samaan postaukseen.

CristiinaM'n blogista sain "I love your blog"-tunnustuksen. Kiitos ihan hurjasti! I love your blog too! :)


Emmiltä sain Liebster-blogitunnustuksen, josta olin myös erittäin otettu. Tykkään nimittäin Emminkin blogista hurjasti :)


Koska näissä molemmissa tunnustuksissa on tarkoitus jakaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille joilla on alle 200 lukijaa, niin liitän postauksen loppuun 5 blogia joista itse tykkään hurjasti ja he saavat sitten itse valita kumman tunnustuksen ottavat ;)

Sarafinalta sain A Blog With Substance- tunnustuksen, jossa kuuluu kertoa 8 satunnaista faktaa itsestäni. Näitä on hauska lukea muista blogeista, joten oli hauskaa saada itsekin tällainen haaste :)

1. Olen hyvin temperamenttinen ja usein sanon ensin ja mietin vasta sen jälkeen.

2. Siitä huolimatta olen aikamoinen peoplepleaser, enkä tykkää konflikteista. Usein siis annan ihmisten tarpoa ylitseni välttääkseni mitään kitkaa. Olen yrittänyt viime vuosina parantaa tätä piirrettä itsessäni ja pitää enemmän puoliani.

3. Ulkonäköni ei todellakaan kuvaa luonnettani. Monet sanovatkin, että ensivaikutelma minusta muuttui aika pian tutustumisen jälkeen, sillä vasta alku-ujouden jälkeen minusta näkee sen oikean luonteen. Olen siis oikeasti aika rääväsuinen ja kovaääninen. Puhun aika härskejäkin juttuja. Eräs poikaystäväni kaveri sanoi minulle kerran, että mun ei kuuluis olla näin pieni ja hentoinen jos mun puheet on enemmänkin rekkakuskin sorttia..

4. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän minusta on tullut pahimman luokan kotihiiri. Huomaan olevani yhä laiskempi ja laiskempi lähtemään ulos, jos vaihtoehtona on pyjamoissa lokoilu ja teen hörppiminen kynttilänvalossa.

5. Olen ainoa lapsi, mistä johtuen tunnen yksinäisyyttä aika harvoin. Tykkään todella paljon oleskella yksin ja käyn ihan välillä jopa kahvilla itsekseni. On kivaa seurailla muita ihmisiä ja olla rauhassa omien ajatusten kanssa :)

6. Haaveilen omasta asunnosta ja ajatuksena olisikin hankkia sellainen mahdollisimman pian valmistumisen jälkeen. En koe ongelmaksi, että poikaystävällä on vielä monta vuotta koulua jäljellä toisessa kaupungissa, koska nykyään vuokraaminen on enemmän kuin fiksua!

7. Olen erittäin herkkä. En siis vain leffojen katselussa (joskin eläinten tai lasten pahoinpitely elokuvissa pilaa multa elokuvakokemuksen ihan poikkeuksetta.), mutta ihan muutenkin. Päiväni on täysin pilalla, kun kuulen elämän kauheuksista ja välillä en halua lukea lehtiä tai katsoa uutisia, koska en halua että masennun koko loppupäiväksi. En vain osaa tehdä niinkuin muut ihmiset ja lukea jostain hirveästä tapahtumasta ja ajatella, että "voi ei miten hirveää" ja sitten jatkaa päiväänsä samaan tapaan. Katsoimme juuri poikaystävän kanssa elokuvan "Schindler's List", joka kertoi Toisesta Maailmansodasta, enkä vain meinannut päästä siitä yli. Jään vain miettimään, miten hirveitä ihmiset ovat ja sitten masennun täysin. Tämäkin piirre itsestäni on työn alla :P

8. Olen joissain asioissa aika huoleton luonne, kun taas toisissa asioissa armoton perfektionisti. Esimerkiksi koulun suhteen saatan olla erittäin huoleton ja monet esseet ja tenttiin lukemiset tapahtuvat pari päivää ennen määräaikaa.. Perfektionisti taas olen esimerkiksi matkustelun suhteen. En oikein osaa mennä matkalle ilman kunnon suunnitelmaa kaikesta. Viimeksi Barcelonan matkalle lähtiessä tein suunnitelmavihon, johon kirjasin tarpeellisia karttoja, puhelinnumeroita, nähtävyyksien osoitteita ja aukioloaikoja, sekä matkaohjeita. Poikaystävä naureskeli moneen otteeseen, mutta ihmeen onta kertaa hänkin loppujen lopuksi kaivoin vihon esiin kiperien tilanteiden edessä ;)

Huh, olipas vaikea keksiä näitä. Ehkä en ole mikään maailman mielenkiintoisin ihminen, kun mulla ei niin paljon mitään hauskoja faktoja ole kerrottavana. Tai ehkä olisi, muttei ne tule mielen tällai kun rupeaa oikein miettimään :P

Seuraavat blogit ovat siis mielestäni tunnustuksen arvoiset. Olisin myös iloinen, jos he kertoisivat faktoja itsestään! :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti Kelli tunnustuksesta! :) Näitä oli kiva lukea, saa tietää ihan uusia juttuja blogin kirjoittajasta!

  Olenkin tämän tunnustuksen jo jossain vaiheessa tehnyt, katsotaan jos vaikka keksisin vielä uusia juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä Maija, toivottavasti keksit lisää, aina on hauska lukea uusia juttuja bloggaajista! :)

   Poista
 2. Nauroin ihan ääneen tota kolmos kohtaa! EI kyllä uskoisi :D Musta on tullu kanssa iän myötä koti-ihminen.. Ennen se ei ollut edes tuttu sana..

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ajattelinkin että musta ei ehkä ihan heti hoksais et millanen oon livenä :D Ja joo ennen ois ollu ihan supertylsää röhnöttää kotona perjantai-ilta, mutta niin se ääni vaan muutttuu kellossa kun ikää tulee ;)

   Poista
  2. Niin taitaa muuttua :D Mun on pakko myöntää että seuraavaksi siirryn sänkyyn lukemaan Sofi Oksasen Puhdistus kirjaa! On muuten koukuttava :o

   Poista
  3. Oon lukenu sen, on oikeasti tosi hyvä kirja! Mäki siirryn kohta peiton alle kattomaan Unelmien Poikamiestyttöä :D

   Poista
 3. Kiitos Kelli! Olet suloinen! Ja nätti!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Kelli <3
  Täytyykin pistää korvan taa tuommoinen tunnustus-postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä suloinen Ida<3 Juuh, ajattelin, että on parempi lukijoidenkin kannalta laittaa vaan kaikki samaan kun tehä monnta eri postausta :P

   Poista
 5. Suurkiitokset vielä tunnustuksesta Kelli :) Vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa tämän myös oman blogini puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain :) Kävinkin jo lukaisemassa postauksesi ja oli tosi kiva lukea uusia juttuja susta :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)