perjantai 14. joulukuuta 2012

Perjantain ajatuksia

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja meikä on jo aivan puhki. Vielä pitäisi tasan kymmenen päivää jaksaa pusertaa! Onneksi koulu loppui tänään, joten enää ei tarvitse siitä huolehtia kuin yhden luentopäiväkirjan verran. Eilen sain vihdoin kortit postitettua, ei jäänyt sekään yhtään viime tinkaan ;) Tänäänkin on töitä myöhään iltaan saakka, mutta onneksi huomenna on koko päivä vapaata! Aikomuksena on saada se typerä päiväkirja palautettua ja sitten ehkä leipoa jotain ja möllöttää vaan! Pipareita en vielä tee, sillä meillä ne kestää vain muutaman päivän ja haluan, että niistä saisi nauttia vielä Jouluaattonakin :)

Perjantain kunniaksi vielä muutama ihana ajatus ja motto, jotka keräsin Pinterestistä :)Vaikka kuinka valittaisin kiireestä ja väsymyksestä, niin tosi on, että jollain kieroutuneella tavalla nautin tästä kaikesta. En ole ihan sellainen, että jaksaisin joka päivä rentoutua ja olla vaan. Jos totta puhutaan niin olen aina ajatellut, että kesälomat ovat liian pitkiä :D Ei siinä mitään, jos pääse matkustelemaan tai tekemään jotain, mutta yli kuukausi vain kotona hengailua? Ei kiitos.. 

Näihin tunnelmiin, ihanaa viikonlopun alkua! :)

2 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen on tosi hyvä! Pitäisi aina pitää mielessä kun tapaa jonkun "pahan" ihmisen tai on väärässä työpaikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ei pidä vaivata päätään ihmisillä, jotka vaikuttaa negatiivisesti itseensä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)