keskiviikko 5. joulukuuta 2012

All I want for Christmas..

Olen todella huono keksimään, mitä haluaisin Joululahjaksi (tai miksikään lahjaksi!). Sen verran olen kuitenkin vuosien varrella oppinut, että kannattaa aina toivoa sellaisia juttuja mitä tarvitsee. Etenkin omillaan asuessa on huomannut, että on yhtä sun toista, mitä pitäisi ostaa, mutta kun ne ovat sellaisia ärsyttäviä tarpeellisuuksia, mihin ei itse haluaisi upottaa rahaa (kun sen rahan voi käyttää paljon paremminkin!).

Tänäkin vuonna, suurin osa lahjatoiveista on tällaisia tarpeellisia tavaroita. Yhden turhuustuotteenkin olen kuitenkin sallinut, että saan pyytää sitä lahjaksi poikaystävältäni. En nimittäin oikein halua, että poikaystäväni ostaisi mulle jotain tylsää keittiötarvikkeita...Tarvitsen siis ehdottomasti lämpimät nahkahanskat. Siis sellaiset, joissa olisi kunnon karvavuori sisällä. Aitonahkaiset ovat aika tyyriitä, joten toivottavasti Joulupukki säästäisi minut näiden ostamiselta.

Tarvitsen myös salihousut ja keittiötarvikesarjan. Poikaystävä vei nimittäin kaikki keittiövälineeni muuttaessaan Ouluun. Mikä rontti!
Pitkävartiset villasukat olisivat erittäin tarpeelliset, sääreni hytisevät nimittäin hurjasti ihan saappaissakin! Nämä eivät nyt niinkään paljoa lompakkoa rokottaisi, mutta kun tämä pieni tonttu toivoisi Joulupukilta oman äidin neulomat sukat<3 Voipi olla, ettei meidän äiti ehdi neulomaan, mutta ainahan sitä voi toivoa :)

Elokuvalippuja ei voi koskaan olla liikaa! Olen aina ostanut Hulluilta Päiviltä leffalippuja, mutta tänä vuonna jostain syystä unohtui ihan kokonaan! Toivottavasti pukilta saisin :)

Se luksuslahja on sitten tuo Chloèn hajuvesi. Olen sitä nyt pari kertaa käynyt kokeilemassa itselleni, nähdäkseni, että sopiiko se minulle. Tähän mennessä ainakin kaikki ovat sanoneet, että tuoksu sopisi minulle hyvin. Itse olen täydellisen rakastunut tuoksuun!

Nämä ovat siis suurimmaksi osaksi aika tylsiä, mutta hyvinkin tarpeellisia lahjoja. Asioita mitä en millään jaksaisi itse ostaa. Poikkeuksen voisin tehdä tuon hajuveden kohdalla, olen sitä nimittäin nyt niin paljon tuoksutellut, että jos ei pukki sitä tuo, niin sitten menen kyllä varmaan ihan itse sen ostamaan. Mikähän siinä vaan on, että tuntuu, että hajuvedet pitäisi saada lahjaksi? Outo tämä ihmisen mieli :)

4 kommenttia:

 1. Pliis vaihda tuo kuvasi tuolta oikealta missä sulla on valkoinen hattu päässä! Oon monesti huomannut sun kommentoivan blogia ja aina tuo kuva näkyy ja oon AINA luullut, että sulla on rastat ja kirjotat jotain hippiblogia.. joka kerta yllätyn kun löydän uudestaan blogisi ettet ole mikään rastapäinen :-D Oli vihdoin pakko sanoa tää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha eiiikää, miten tuosta muka saa sen kuvan, et mul ois rastat :D:D ne on vaan kiharalla! No mut oon muutenkin ajatellut päivittää tota profiilikuvaa, joten älä huoli, ehkä pian tulee semmonen kuva jossa näytän ihan itseltäni :P

   Poista
  2. ei siis millään pahalla :D jotenkin vaan näyttää siltä, että sulla olis rastat :D apua jos sulla oikeesti olis rastat!

   Poista
  3. Haha joo en ottanu pahalla :D Ehkä mä tavallaan näen sen.. :D mut joo vois olla aika hirveä näky!

   Poista

Kiitos kommentista! :)