keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulun paketit ja kattaus

Joulujutuilla jatketaan! Onneksi kohta pääsee siirtymään muihin juttuihin ;) On kyllä hassua miten vähän aikaa tämä Joulu kestää, mutta miten paljon häsläämistä siihen liittyy.. :P

Tänä vuonna halusin vähän vanhan ajan vivahdusta jouluumme, joten juuttinaru oli erittäin kovassa käytössä. Sitä löytyi sekä paketeista, että kattauksestanikin :)


 Halusin ehdottomasti voimapaperia, sillä kaikki tuntuu näyttävän hyvältä voimapaperia vasten. Lisäksi ostin lahjatavarakauppa Tigerista tuollaisia kulkusia, sillä ajattelin että ne näyttäisivät söpöiltä pakettien kyljessä. Käytin myös mustaa nauhaa ja karkkikeppejä. Oli ihan söpöjä paketteja :)


Kattaukseen juuttinaru pääsi sitomistarkoituksessa. Meillä on tekokuusi, joten halusin vähän aidon kuusen tuoksua leijailemaan kotiin. Toin sitten ison kuusenoksan ulkoa ja otin siitä pienempiä osia ja laitoin niitä kattaukseen. Itse tykkäsin kovasti ja perhekin kehui. Äiti sanoi, että hänellä tuli ihan lapsuus mieleen, kun oli pellavaa ja juuttinarua käytössä :) Hih, pakettien voimapaperikin muistutti kuulemma paperia mihin äidin isoäiti kääräisi voin ;)

Kertokaa tekin ihmeessä mielipiteenne :) Nyt on enää jäljellä lahjojen esittely ja sitten on Jouluaiheet käyty läpi. Pukki oli kyllä erittäin antelias tänä(kin) vuonna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)