tiistai 11. joulukuuta 2012

Pikkujoulut

Niinkuin eilen jo kerroinkin,  niin meillä oli tosiaan työpaikan pikkujoulut lauantaina. Ilta oli erittäin onnistunut ja venyikin kaikilla pikkutunneille saakka (toisilla ne pikkutunnit, eivät olleet edes enää niin pikkuisia...). Voin kertoa, ettei sunnuntaipäivä ollut välttämättä se reippain ja ahkerin, mitä meidän työpaikalla on nähty ;)


Illan emäntämme on vastikään muuttanut uuteen asuntoon ja oli ihana nähdä miten kauniisti hän on poikaystävänsä kanssa rempannut ja sisustanut asuntoa. Homma ei nimittäin mikään pikkujuttu ole ollut, kun seinillä taisi olla vaikka mitä tapetteja...


 Asunnossa oli yhdistetty kauniisti valkoista, ruskeaa ja jopa mustikan väriä. Jokainen huone oli todella ihana ja jokainen meistä taisi vain ihastella kilpaa ;) Oma suosikkihuoneeni oli kyllä toimisto (josta ei ole kuvaa), jossa oli ihana lasilevy pöytänä, kaunis mustikkainen tapetti ja Hayn tuoli.


No mutta, jos asuntoa ihastelimme jo kilpaa niin ruokamme keräsi kyllä ihan yhtä paljon kehuja! Kukaan meistä ei taida olla ihan perinteisen jouluruoan fani, niin teimme sitten ihania ruokia, joissa oli vähän Jouluista twistiä ;) 

Ruokalistalta löytyi niin lihataskuja, lohileipiä, punajuurisalaattia (nam!!), kuin myös emäntämme tekemiä pipareita, suklaalla kuorutettuja vaahtokarkkeja ja perinteisiä Joulutorttuja.

Nam nam! Kuvista vielä puuttuu osa ruoista, sillä heti kun kaikki saatiin pöytään, niin kamerat unohtuivat ja heti oli päästävä ruoan kimppuun.

Hih, meillä oli myös Secret Santa ja oma lahjanihan meni lopulta vähän pieleen. Olin suunnitellut tekeväni toffeeta itse, mutta Itsenäisyyspäivänä valmistettu toffeeni ei koskaan jähmettynyt! Nyyh! Noh, maku oli kyllä erittäin hyvää, mutta toffeesta tuli ehkä enemmänkin kinuskia, sillä se on aikalailla lusikoitavaa nyt :D Ehkä seuraavalla kerralla onnistun paremmin :)

Itse sain lahjakseni käsirasvan ja kuorintavoiteen. Ei kyllä olisi paremmin voinut mennä! Tällaisella käsirasvan suurkuluttajalla ei voi olla purnukoita liikaa. Pidän niitä aina eri laukuissa ja huoneissa ja joka puolella, sillä vihaan sitä tunnetta kun käsirasvaa ei ole mukana. Kuorintavoidetta mulla ei ole itseasiassa IKINÄ ollut (hups), joten ehkä olikin jo korkea aika saada sellainen ;)

Kiitos vielä hurjasti kaikille ihanuuksille superonnistuneesta illasta! Ootte maailman parhaita! <3

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niin olikin! Oltiin kyllä kaikki ihan täynnä kaiken syömisen jälkeen :)

   Poista
 2. Nyt iski kauhea himo ruokaan!:D Pakko mennä tekemään jotain hyvää illalle. Herkullisen näköisiä ruokia kertakaikkiaan<3. Hyvät illanjatkot!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita katsellessa iskee kyllä itsellekin hinku saada jotain hyvää nassuun :) Samoin sinne! :)

   Poista
 3. Näitä kuvia katsellessa tuli kyllä nälkä, varsin herkullisen näköisiä siis. :) Erityisesti nuo vaahtokarkit houkuttaisivat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ne vaahtokarkit olivat todella hyviä! Ja superhelppo tehdä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)