torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivä

Ihanaa Itsenäisyyspäivä! Aivan mahtavaa, kun saa tällaisen yhden päivän ennen Joulua, kun voi oikeasti rentoutua ja hengähtää ennen kuin kaikki joulukiireet alkaa! Meillä on aina töissä hirveät kiireet ennen Joulua, joten ne yhdistettynä koulun deadlineihin ja tentteihin, niin vapaa-aika on tässä kuussa hyvin kortilla.

Nyt Itsenäisyyspäivänä oon saanu puuhata kaikkea sellaista, mitä en ole nyt muuten ehtinyt tekemään. Otinpa pari Instagramkuvaakin mun semilaiskasta päivästä :P
1. Pari hyvänolon leffaa auttamaan rentoutumista! Onnistui ;)
2. Koiran ulkoilutusta lumisissa tunnelmissa. Myönnän, että tänään ei ärsyttänyt niin paljon, kun ilma oli leuto ja joka puolella oli aika kaunista.
3. Huh! Joulukorttien tekoa! Mikä urakka! Mutta vihdoin sain ne valmiiksi. Julkaisen tänne kuvat valmiista korteista, vasta kun ne on jaettu kaikille ;)
4. Tottakai vapaapäivään kuuluu leipomista, mutta tänään halusin tottakai, tehdä jotain jouluista ;) Eli Joulutortuilla ollaan herkuteltu tänään :)

Jotain muutakin tuli valmistettua, mutta ne tulee meidän työpaikan pikkujouluihin "Secret Santa"-lahjaksi, joten siitähän ei hiiskuta sanaakaan ;) Tietenkin Itsenäisyyspäiväjuhlat piti katsastaa. Olipa kyllä monia kauniita pukuja tänä vuonna! :)

Voisinpa jatkaa laiskottelua vielä vähän ennen kuin menen tutumaan. Nyt nimittäin tarvii loppuajaksi paljon energiaa!

Ihanaa Itsenäisyyspäivän loppua kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)