maanantai 31. joulukuuta 2012

3x Dior

Viime kesänä ostin kokeiluun Diorin melkeinpä klassikko huulikiilteen: Lip Maximizerin. Halusin vain kokeilla, että minkälainen se nyt on, kun niin monet tuntuvat sitä hehkuttavan. Kokeiltuani kiiltoa kerran, ei paluuta enää ollut. Tykkään hurjasti siitä, miltä kiille näyttää huulilla. Ei yhtään tahmainen, vaan juuri sellainen, jossa huulet on vähän korostetun näköiset. En kyllä menisi vannomaan, että tuo huulia yhtään turvottaisi, mutta hyvältä ne ainakin näyttävät. Lisäksi olen myös pitkän aikaa halunnut kokeilla jotain Diorin värillisistä huulikiilloista.

Niinpä kun kämppikseni Kati ilmoitti lähtevänsä Saksaan, käytin tietenkin (tax free-) tilaisuutta hyväksi ja lähetin ostoslistani matkaan. Viimeksi asioidessani Tax Freessä huomasin siellä myytävän pakettia, jossa oli tuo Lip Maximizer ja Lip Glow yhdessä. Pyysinkin siis Katia tuomaan tämän yhteispaketin minulle, sillä no, heh, halusin kokeilla myös Lip Glowta.. Minkäs nainen huulivoide/kiille-rakkaudelleen voi? Paketin lisäksi annoin Katille vapaat kädet kiillon suhteen. Tai noh, annoin ehkä pari vinkkiä, kuten ei glitteriä, ei oranssiin taipuva ja ehdottomasti punainen, eli en nyt tiedä kuinka vapaat kädet Katilla loppujen lopuksi kuitenkaan oli :P


Tällaiset tuliaiset sain siis Katin palatessa kotiin saksasta. Olin ihan superiloinen, sillä tuo punainen väri on juuri nappiin! Se ei ole liian juhlava, vaan se värjää huulia juuri sopivasti, niin että huulista tulee terveellisen punaiset. :)


Lip Glowta en ole paljoa vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta ensivaikutelma oli, että se on ihanan pehmeä huulilla. Tuo Lip Maximizer saattaa kirvellä huulilla, mutta tuo tuntui ihanan silkinpehmeältä ja huuletkin näyttivät aika kivoilta. Saas nähdä palaanko näiden jälkeen kokeilemaan muita huulituotteita ollenkaan. Joskin Blistexiä on vielä huulirasvana vaikea voittaa ;)

4 kommenttia:

 1. Samanlaisia suosikkeja löytyy täältäkin. Lip Maximizer on nykyään uusi suosikkini,mutta Lip Glow tulee kyllä hyvänä kakkosena. Minä en ainakaan enää pärjää ilman noita kahta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noi on kyllä aivan ihania juttuja :)

   Poista
 2. Kaikki Diorin tuotteet ovat huippuja!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vielä ehtinyt kokeilemaan kun vaan noita huulituotteita, mutta haluaisin kyllä kokeilla muitakin meikkejä Diorilta :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)