perjantai 28. joulukuuta 2012

Lahjoja

Kerroin aikaisemmin joululahjatoiveistani tässä postauksessa ja melkein kaikki kollaasin tuotteet olivat kuusen alla! Olin siis jotain varmaan tehnyt oikein tänä vuonna :) Oikeastaan ainoa asia mitä en saanut (kokonaan) oli leffaliput. Nekin toisaalta saatiin poikaystävän kanssa yhteisenä lahjana, mikä ei haittaa yhtään. Kuitenkin hänen kanssaan varmaan eniten käydään leffassa ja ollaankin suunniteltu että käydään  mahdollisimman pian katsomassa Hobitti! :)


- Nahkahanskat, jossa on lämmin ja paksu vuori. Nämä ovat aivan ihanat! Tyylikkäät, mutta kuitenkin erittäin lämpimät :)
- Flanellipyjamahousut, tällaisista mainitsin joskus ja pukki taisi kuulla toiveeni! Ihanan pehmeät ja lämpimät. Näissä kelpaa nukkua :)



- Kinuskikissa leipoo - leivontakirja. Poikkeuksena monista muista leivontakirjoista, tässä kirjassa löytyy paljon ohjeita leivontaan liittyen, kuten kuorrutuksesta. Kirjasta löytyy myös ihania reseptejä, enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan jotain! :)
 - Philipsin keittiötarvikesarja. Sain itseasiassa juurikin saman kuin toivepostauksessani! Vihdoinkin pääsen tekemään aamiaissmootheja ja leipomaan helpommin!
 - Urheiluhousut! Jesss. Näitä on odotettu kauan. Olen ehdottomasti tarvinnut näitä jo pidemmän aikaa ja vihdoinkin pääsen salille housuissa mitkä ei häiritse mun kuntoilua :)



Luksuslahjana sain vielä poikaystävältäni Chloén hajuveden. Paketin mukana tuli myös kehorasva. Olen aivan rakastunut tuoksuun<3 Hih, kun kävimme poikaystävän perheen luona, hänen veljensä sanoi jossain vaiheessa "mistä tää ihana tuoksu tulee?", ilmoitin sitten ylpeänä, että se olen minä! :D 

Lisäksi sain toivomani ylipolvenvillasukat, joita on ihana käyttää hameen kanssa. Pysyy kintut lämpimänä :) Sitten sain vielä perus tuplaässän (suklaata ja sukkia ;)), sekä astioita. Olin kyllä erittäin tyytyväinen lahjoihini, nykyään ei kuitenkaan tärkeintä ole pakettien määrä, vaan niiden sisältö. Asunto on muutenkin ihan täynnä tavaraa, niin lahjaksi ei tosiaankaan halua mitään tarpeetonta. Kaikki lahjani olivat tänä vuonna sellaiset mitä olisin ostanut itse, jos en niitä lahjaksi olisi saanut. Toisin sanoen erittäin onnistunut lahjakombo!

Toivottavasti tekin saitte kaikki mieluisia lahjoja! Nyt on vihdoinkin jouluaiheet käyty läpi ja voidaan siirtyä muihin aiheisiin! :)

6 kommenttia:

  1. Täälläkin kaivattaisiin kovasti lämpimiä nahkahanskoja...:) Kivoja lahjoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä todella ihanan tuntuiset, suosittelen :) Ja kiitos, olin itekin kl todella tyytyväinen lahjoihini :)

      Poista
  2. Tosi kivoja lahjoja! Mäkin sain monia toiveita omalta listaltani, tonttu oli ollut tarkkana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on parasta, että saa juuri sellaisia lahjoja, mitä on itse toivonut, hienoa että sullakin oli hyvä pukki :)

      Poista
  3. Ihania lahjoja! Se on kyllä kiva kun saa kerralla kaikkea mistä on haaveillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on ihan totta, ettei sitten saa niitä juttuja mitkä jää kaapin perukoille käyttämättöminä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)