torstai 1. elokuuta 2013

A Girly Babyshower

Vieläkin hymyilyttää, kun muistelen täydellistä keskiviikkoiltaa. Pomomme on jäämässä äitiyslomalle ja päätimme yllättää hänet järjestämällä hänelle vauvakutsut! Aloitimme vauvakutsujen suunnittelun ja aikaisin kesällä, mutta aikataulujen järkkäily lomien aikaan oli aika vaivalloista. Lopulta olimme päättäneet päivämäärän ja samana päivänä pomomme laittoi viestiä meille kysyen voisimmeko pitää piknikin juuri samaisena päivänä, jonka mekin olimme suunnitelleet. Heh, tietty olisi ollut paljon hauskempaa, jos koko juttu olisi tullut ihan puun takaa pomolle, mutta toisaalta tämä helpotti kuitenkin siinä, ettei hän ehtinyt järkätä itselleen jo muuta ohjelmaa ;)

Halusimme ehdottomasti pitää kutsut puistossa piknikin muodossa. Onneksi ilma selkeni juuri ennen piknikin alkua, jottei meidän tarvinnut muuttaa suunnitelmia. Päivänsankari oli erittäin yllättynyt ja liikuttunut, päätavoite siis saavutettiin ;)


Halusimme vähän jotain ohjelmaa kutsuille ja päätimme tehdä tällaiset pienet kortit, jotka jäisivät äidille muistoksi. Etusivulla piti arvailla vauvan syntymäaikaa ja kokoa, toisella sivulla arvailtiin nimiä, sitten annettiin vauvalle elämänviisauksia ja viimeisellä sivulla sai vielä jättää äidille muutamat sanaset.



Piknikpöytämme notkui kaikenmaailman herkuista! Olinpa muuten fiksu, kun aloitin postauksen tekemisen nälkäisenä ;) Erään työkaverin kanssa leivoimme macaronseja (joista tuli lopulta ehkä jotain whoopiesien, macaronsien ja lusikkaleipien väliltä..), vadelmasuolapähkinäbrownieta, sekä focacciaa timjamilla, rosmariinilla ja oliiveilla. Toinen työkaveri oli vastuussa superherkullisesta salaatista ja kolmas naposteltavista. Yllättävän paljon kuuden hengen ryhmä saa tuhottua ruokaa kuitenkin, tuosta ei nimittäin illan lopussa jäänyt paljoa mitään!


Ostimme tätä hassunnimistä juomaa kutsuille ja suosittelen! Aivan täydellinen alkoholiton juoma aivan ihanassa pullossa. Pullo sopikin ihanaan vaaleanpunaiseen teemaamme kuin nakutettu. Tätä ajattelin ostaa joskus ihan muuten vaan myöskin, oli nimittäin niin herkullista!




Hih, pomomme oli ihan hämillään, kun kukaan meistä ei vaikuttanut olevan piknikistä hirveän innoissaan. Kaikki olivat paikasta ja aikataulusta erittäin rentoja ja tuomistenkin kanssa oltiin vähän niin ja näin. Raasu kuvitteli varmaan, ettemme olleet tuomassa piknikille mitään, joten hän halusi välttämättä tehdä kakun meille. Eipä se haitannut, kakku meni sekin melkein kokonaan ja superherkullista olikin.


Tuleva äiti oli aivan upea! Illan aikana ainakin mulle tuli ihan hurja masukateus. On se kyllä totta, että raskaus tekee naisesta todella kauniin. Pomomme oikein säteili onnea ja iloa ja voin vain toivoa, että jokin päivä saan itsekin kokea tuon kauniin ajan.


 Lahjaksi äiti sai lahjakortin Bebesille, mistä hän voi hakea ihanan korun, johon saa kaiverrettua vauvan nimen. Harmiksemme kukaan meistä ei arvannut vauvan nimeä, joten joudumme kaikkien muiden lailla odottelemaan nimen julkistusta. Kolmannen nimen saimme jo kuulla ja jos muut nimet ovat yhtään samantyyppisiä, niin pikkutyttö saa varmasti kunnon rinsessanimen :)

Työporukkamme on ehdottomasti maailman paras ja vaikka postauksessa puhunkin pomosta, niin koen hänet myös sekä isosiskona, että ihan ystävänä. Kaikki muutkin työkaverit ovat kaikki ihan yhtä tärkeitä ja meistä on vuosien varrella muotoutunut melkeinpä pikkuperhe, välillä nimittäin temperamenttiset luonteet ovat ottaneet yhteenkin. Aina olen kuitenkin iloinen mennessäni töihin. Vaikka välillä itse työnteko saattaisi tuntua rasittavalta, niin työkaverit saavat aina paremmalle tuulelle.
Pieni ryhmämme menee valitettavasti nyt kokonaan eri teille. Kaikki pääsevät elämässään eteenpäin kohti uusia haasteita ja seikkailuja ja ainoa, joka jää työpaikallemme pitämään seiniä pystyssä, olen minä. Hurjan kateellinen olen kaikille, kun ainoana elämässä ei tapahdu yhtään mitään, mutta eiköhän minunkin aika koita ;) Voin vain toivoa, että uudet työkaverit ovat mukavia ja tulen kaikkien kanssa toimeen.

Kiitos tytöt näistä vuosista, olette kaikki aivan mahtavia ja tulen ikävöimään teitä kaikkia<3
Skool meille!

7 kommenttia:

  1. Oi, näyttää niin ihanalta! Nam, mitä herkkuja ja kaikki niin kaunista :') Ja hyvin sait näköjään kuvien leveydetkin kohdilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Emmi! Oltiin kyllä aika ylpeitä yllätyksestä :) Juu sain kuvat kohilleen, ei se sitten loppupeleissä ollut yhtään hankalaa ;) Nyt kun sais ton tekstin vielä fiksusti niin ois hyvä :P

      Poista
  2. Awww, niin ihanasti kirjoitettu!♥ Mun täytyy pian kirjoittaa oma versioni tästä:)

    VastaaPoista
  3. Hih, kiitos :) Ihana nähä sun kirjoitus ja kuvat sit kanssa! :)

    VastaaPoista
  4. Niin ihanan näköistä! Vauvamasuinen on ollut varmaan aivan mykistynyt onnesta näiden kaikkien herkkujen ja ihanan seuran keskellä!! Olen lilin blogista monesti lukenut teidän mahtavasta työporukasta, se on kyllä todellinen aarre koko juttu <3 Ihanat työkaverit tekee työstä niin paljon kivempaa! Ymmärrän, että sulla on varmaan vähän perhosia vatsassa keiden kanssa jatkossa siellä työpaikalla pyörit, kun noin moni lähtee!
    ps. mitä kaikkee tuossa salaatissa on, voisin kopioida :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Cherry<3 Tuleva äiti oli kyllä aika mykistynyt ja yhdelle jos toiselle tuli mamman ilosta tippa silmään :) Meillä on kyllä ollut niin mahtava porukka, niin ehdottomasti jännittää nyt jäädä yksin uusien työkavereiden kanssa, kun ei tiedä minkälaista porukkaa sinne tulee.. Onneksi tämän porukan kanssa tullaan ihan varmasti pitämään yhteyttä jatkossakin :)

      Salaatin teki eräs työkavereista, mutta jos täysin tarkkaan muistan niin salaatista löytyi rucolaa, basilikaa, salaattia, tomaattia, mozzarellaa, mansikoita ja sitten sellaista siemensekoitusta ja balsamicoa :) Oli kyl supernamia!

      Poista
    2. Kiitos <3 Toivotaan, että töihin tulee uusia huipputyyppejä <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)